RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Криму розігнали мітинг проти "влади": опубліковано відео

В окупованому Росією Криму поліцейські розігнали акцію протесту під назвою "Обдурений Крим", учасники якої виступили проти так званих влади півострова.

Про це повідомляє російська радіостанція "Эхо Москвы".

Акція "Обдурений Крим" повинна була відбутися в Сімферополі. Організатори протесту мали намір вивести на площу до тисячі чоловік, а в місцевих ЗМІ були надруковані фото офіційних листів МВС і міської адміністрації про погодження мітингу.

Однак, зазначають журналісти, також з'явилася інформація про те, що влада не дозволяють проводити захід. У підсумку в сквері перед Палацом профспілок зібралися кілька десятків людей, і туди ж прибули співробітники поліції, яка зажадали не починати акцію протесту.

У свою чергу, організатори мітингу висунули поліцейським документи і розповідали про закони, але у відповідь правоохоронці стверджували, що даний захід не погоджено. У підсумку "Обмануті Крим" проводити не стали, а кількох активістів затримали.

Також організатори мітингу "Обдурений Крим" направили президенту РФ Володимиру Путіну заяву, в якій звинуватили так звані влади Криму в корупції, некомпетентності і в обмані громадян.

Як повідомляв "Апостроф", у червні в Алушті поліцейські розігнали мітинг протесту.