RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Справа Насірова: експерт озвучив одну з версій дій НАБУ

Висунення підозри на адресу голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова є свідченням того, що антикорупційні органи намагаються зробити все можливе, щоб справа проти нардепа Олександра Онищенка не розвалилася.

Про це в коментарі "Апострофу" сказав політолог Петро Олещук.

"Виходячи з матеріалів легендарної справи Онищенка, випливає, що справа проти Насірова повинні були порушувати ще рік тому. Сама вина Онищенка неочевидна, оскільки він впливав на керівництво ДФС, і вона йому надавала відповідні податкові пільги. Але обґрунтування того як він впливав у матеріалах справи немає", — сказав експерт.

Олещук додає, що сама влада і не дасть засудити Романа Насірова.

"Ну чому справа Насірова повинна принципово відрізнятися, якщо навіть розвалили справу "діамантових" прокурорів. Тим більше, що всі ми розуміємо – Насіров ніколи не був самостійним гравцем, він повністю залежить від адміністрації президента і його оточення, тому ніхто не допустить, щоб його хтось судив. Справа буде досить невиразна, і поки що Насірова просто приберуть з очей", - зазначив експерт.

Більш докладно про те, що інкримінують чиновнику і чи потрапить справа Насирова до суду читайте в матеріалі "Апострофа".