RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У збірній України пояснили появу в команді скандального гравця

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко пояснив, навіщо в команду було викликано скандальний нападник "Шахтаря" Євген Селезньов, який спочатку був відсутній в списку запрошених на підготовчий збір перед Євро-2016.

Про це фахівець розповів в коментарі для "КП в Україні".

"Якщо він потрібен такому клубу, як" Шахтар ", чому він не може бути в збірній?", - Коротко висловився Фоменко.

Нагадаємо, що навесні футболіст несподівано для багатьох перейшов з "Дніпра" в російську "Кубань", чим викликав хвилю непприйняття та гніву з боку уболівальників і навіть фахівців. Футболіст втратив місце у збірній і пропустив березневий збір команди, не одружуючись в двох товариських матчах проти Кіпру (1:0) та Вельсу (1:0). У розташуванні свого клубу українець не здобув лаврів, тому не чекаючи закінчення сезону, він покинув Росію і підписав контракт з "Шахтарем" - клубом, в якому він успішно виступав раніше.

Багато спеціалістів та ЗМІ пов'язують виклик Селезньова в збірну якраз з його трансфером в донецьку команду.

Додамо, що Селезньов прибув в розташування "синьо-жовтих" 25 травня ввечері, і цілком можливо 29-го числа він виявиться в заявці на спаринг з Румунією, який відбудеться в Турині.

Як повідомляв "Апостроф", футболістам збірної України дали літературну пораду: вокаліст гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк розповів, які книги могли б прочитати гравці для підняття командного духу і патріотизму.