RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Реал" - "Атлетико": прогноз букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

28 травня в Мілані відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів-2015/16, в якому за трофей посперечаються іспанські "Реал" і "Атлетико": букмекери вважають фаворитом протистояння "Королівський клуб".

Про це говорять букмекерські котирування, які проаналізував "Апостроф".

На перемогу "Реала" в матчі можна поставити з показником 2,50, нічия котирується з "відповіддю" 2,80, а успіх "Атлетико" в 90 хвилин основного часу - 3,30. При цьому на те, що саме гравці в "вершкових" футболках піднімуть над своїми головами трофей, приймаються ставки з коефіцієнтом 1,73, "матрацники" - 2,10.

У сезоні-2013/14 команди зустрічалися у фіналі і тоді удача була на боці "Реала", адже піти від поразки "вершковим" вдалося лише в доданий арбітром час після розіграшу кутового. На вістрі опинився один з лідерів команди Карло Анчелотті Серхіо Рамос. А в овертаймі "Атлетико" вже не був схожий на себе і пропустив три голи - 4: 1 підсумок зустрічі.

Додамо, що "Реал" двічі не зумів обіграти "Атлетіко" в чемпіонаті Приклади в нинішньому сезоні - 0: 1 і 1: 1.

Як повідомляв "Апостроф", через травму захисника "Реала" Рафаеля Варана у головного фаворита Євро-2016 збірної Франції виникли проблеми зі складом. Французький бек пропустить близько місяця через пошкодження стегна і не візьме участь ні в фіналі ЛЧ, ні в Євро-2016.