RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Євро-2016: журналіст пояснив, як матч Німеччина-Україна ввів росіян в ступор

Відомий український автогонщик, телеведучий і волонтер Олексій Мочанов припустив, що багатьом росіянам буде дуже важко визначитися з тим, за кого вболівати в сьогоднішньому матчі між збірними України і Німеччини на Євро-2016, через те що обидві країни, в уявленні росіян, мають стосунок до фашизму.

Про це Мочанов написав у своєму Facebook.

"Сьогодні - день Росії. І гра на Євро - 2016 між Україною і Німеччиною. Для багатьох росіян - ментальний колапс. За кого вболівати, якщо в їх розумінні одні фашисти грають проти інших? Тобто Росія буде за нічию? Ну не можуть вдячні Дідам за Перемогу і здатні "мочити повтороно" вболівати за німчуру! Не вірю. І за хохлів, жидобандірівців Хачеріді, П'ятова, Ракицького, Селезньова вболівати - теж", - пише журналіст.

"А взагалі я жартую. Футбол поза політикою. Повинен бути. В ідеалі. І вчора я не зміг вболівати за англійців - завжди їх збірна викликала у мене неприязнь. І збірна Росії приязні ніколи з розпаду Союзу не викликала. Сподівався що буде нічия і Уельс з Бейлом пройде з першого місця. А з другого - брати слов'яни. Сусіди. Західні. Моє серце - з Україною. І її збірною. Сподіваюся сьогодні хлопці дадуть бій збірній ФРН. Не як радикали нетрадиціоналам. А справжній, по-дорослому!", - розповідає про свої очікування Мочанов.

Як повідомляв "Апостроф", мережі потішила іронічна картинка про майбутній матч чемпіоната Європи з футболу між командами України та Німеччини, яка ілюструє як би виглядав цей поєдинок, за версією прокремлівського пропагандистського телеканалу "Росія-1".