RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У збірній України дали пояснення допінгового скандалу з футболістами

Лікар збірної України Сергій Дереповський прокоментував опубліковану раніше в ЗМІ інформацію про те, що біля готелю, де жили українські футболісти, було знайдено сміттєві пакети з виробами медичного призначення.

"Жовта німецька преса намагається знайти сенсацію і крамолу там, де їх і близько немає. В делегації були не лише футболісти. І нехай ці журналісти почитають, що для чого застосовується: та ж магнезія, наприклад, насправді використовується для компресів. А упаковка з-під наклофена, так це я взагалі собі колов – у мене запалення коліна", - зазначив лікар, передає "Сьогодні".

"Щодо шприців, то в них розводяться препарати для компресів: я ж не винен, що магнезію випускають не у великому флаконі, а в ампулах. І той же вольтарен можна ввести тільки через укол. До того ж, всі шприци були в спеціальних утилізаційних пакетах, які взагалі не треба було розкривати", - додав Дереповський.

Він підкреслив, що при виїзді з готелю персонал попросили викинути сміття.

"А вони, вже не знаю чому, поставили біля входу. А журналістам тільки це і потрібно – почали копирсатися. Ну, це все одно, як копирсатися у брудній білизні. Ще раз повторю, нічого кримінального там не було. І я з цього приводу взагалі не переживаю. Але ми обов'язково найближчим часом виступимо у зв'язку з цим з офіційною заявою", – сказав лікар.

Як повідомляв "Апостроф", українська збірна відзначилася провальною грою на Євро-2016 і першою вилетіла з чемпіонату, поступившись Польщі 0:1 у заключному поєдинку турніру.