RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Криза в "Динамо": Ребров отримав несподівану підтримку від суперника

Сергій Ребров, незважаючи на недавні невдачі "Динамо" в чемпіонаті України і Лізі чемпіонів, повинен залишатися біля керма київської команди.

Таку думку висловив майбутній опонент Реброва в матчі 1/8 фіналу Кубка України 2016/17, наставник луганської "Зорі" Юрій Вернидуб, повідомляє "Сегодня".

"Я не вважаю, що відставка Реброва скоро станеться. Сергій Станіславович заслужив набагато більшого. Хто б що не говорив, але ця людина два роки поспіль ставав чемпіоном. У минулому сезоні вони вийшли з групи ЛЧ. Це теж досягнення. Зрозуміло, від любові до ненависті один крок. Потрібно терпіння. І там, як я бачу, не тільки вина Сергія Станіславовича, а й усього клубу. Не можна розділяти: мовляв, якщо команда виграє - виграє клуб, а якщо програє - то програє Ребров. Я бажаю йому якомога довше пропрацювати в Динамо. Зараз у нього не найлегші часи. Але він сильний, витримає цю напругу і буде рухатися вперед. Здоров'я йому і удачі. Упевнений, відбудеться ще й повернення від ненависті до любові. Як тільки почнуть вигравати, знову будуть співати дифірамби", - зазначив Вернидуб.

Нагадаємо, що в Лізі чемпіонів "Динамо" після трьох турів йде на останньому місці групи В, а в чемпіонаті України в останніх семи матчах кияни здобули лише 2 перемоги, істотно погіршивши свої шанси в боротьбі з "Шахтарем" за золоті медалі першості, а заодно опинившись на третьому місці турнірної таблиці. 23 жовтня "Динамо" зіграло внічию 1:1 з "Олександрією", пропустивши гол за 11 хвилин до кінця поєдинку. 26 жовтня в Києві підопічні Реброва зустрінуться з "Зорею" в 1/8 фіналу Кубка України.

Про ситуацію в "Динамо" і погляд на проблеми в київської команди читайте в матеріалі "Апострофа" - Криза в "Динамо": все може закінчитися плачевно.