RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Польський міністр довів путінців до істерики заявою щодо війни з РФ

Міністр оборони Польщі Антоні Мачеревич привів в лють прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна заявою про те, що для стримування російської агресії його країні "вистачить і одного батальйону НАТО".

Новина з заявою польського міністра, опублікована на сайті прокремлівського інформагентства "РІА Новини" за кілька годин набрала близько 400 коментарів.

"З військової точки зору проблема все це час полягала в тому, що ми були на 100 відсотків впевнені — у разі агресії альянс втратить атаковану територію і буде змушений відвойовувати її пізніше. Однак завдяки присутності батальйону ми зможемо захищати територію достатньо довго, щоб союзники встигли зібрати сили і піти на відповідні кроки", — сказав міністр.

"Ви б так в 39ом році міркували! 600 тисяч за вас, покидьків, поклали!", - гнівається користувач Павло Альохін.

"І один самий нікчемний польський солдат зможе стримати Росію, так як Росія в Польщі не збирається", - вважає Юрій П.

"Щоб стримати один батальйон НАТО потрібен буде один РОСІЙСЬКИЙ солдат", "Ви вже стримали Гітлера в 39 році. Досі вичухатися не можете", "У нас теж один генерал обіцяв, що завоює місто одним батальйоном, та не вийшло...", - пишуть в коментарях інші користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", Росія має намір істотно наростити військові сили на кордонах з країнами НАТО і Україною.

4 травня міністр оборони Росії Сергій Шойгу повідомив про створення нових дивізій для протидії нарощування сил НАТО до кордонів Росії.