RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В мережі опублікували фото розбомбленого парламенту Туреччини

У мережі з'явилися фотографії розбомбленої під час спроби військового перевороту будівлі турецького парламенту в Анкарі.

Фотографії опублікував в Twitter користувач з ніком CIT.

"Вхідна група в турецький парламент", - прокоментував він.

"Будівля турецького парламенту після серії ударів та вибухів цієї ночі", - згодом додав він і опублікував нові фотографії.

Як повідомляло вночі агентство Reuters з посиланням на турецьке Anadolu, в будівлі турецького парламенту прогримів потужний вибух.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі нові суперечливі дані про кількість жертв у ході спроби військового перевороту в Туреччині.

Нагадаємо, що в ніч на суботу турецькі військові перекрили міст через Босфор. На вулицях Анкари і Стамбула було помічено велику кількість військової техніки. Також у повітрі над цими містами літала військова авіація.

У мережі з'явилося відео, на якому видно кадри з десятками військових, які залишають свої позиції на мосту в Стамбулі з піднятими руками після невдалої спроби минулої ночі влаштувати державний переворот у Туреччині.

Читайте також матеріал "Апострофа" Переворот у Туреччині вдався, але Ердоган ще може зберегти владу, - приватна розвідка США.