RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Заклик Аксьонова вбивати українців знайшов істеричне схвалення в путінців

Заява так званого "глави" анексованого РФ Криму Сергія Аксьонова про те, що українських "диверсантів" потрібно вбивати і вішати їхні трупи на кордоні, зустріла радісне схвалення в росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна.

Слова Аксьонова активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Аксьонов правий, але в рагуль мізки з кулачок. Вони будуть продовжувати самовипилюватися", "Буде багато висячих хохлів", "Згоден з Аксьоновим. Але цього мало, потрібен ядерний удар по Львову", "Треба не вішати бандерівців, а розпинати, як у стародавньому Римі, на хрестах уздовж доріг", "Вішати западенців занадто гуманно", "Прекрасна думка!", "Вішати хохлів? Це добре, товариші, дуже добре", Це нормальна звичайна практика. Можна ще танками давити, теж добре", "І вивішувати без шароварів!" — коментують путінці.

Водночас знайшлися люди, яких заклик Аксьонова жахнув.

"Аксьонов — офіційний глава Криму. Призначений Путіним. Отже, Путін довіряє владу садистам? Такі висловлювання абсолютно недопустимі для офіційних осіб, тим більше привселюдно. Звичайно, Аксьонов місцевий царьок, з точки зору міжнародного права він взагалі ніхто, але все ж так ганьбити Росію не можна", "Цілком нормальна заява, повністю відповідає середньовічному рівню розвитку культури в Росії", "І як можна допускати до влади шизонуту людину, яка пропонує вішати трупи на показ. Бовдур!" — пишуть вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що вбивство двох російських силовиків у результаті нібито спроб "диверсій" не буде залишене без уваги.