RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Колишній співробітник ГРУ РФ володів мережею борделів - ЗМІ

Колишній співробітник ГРУ РФ 54-річний Ігор Латинін був господарем борделів в Москві, в яких ФСБ були встановлені приховані відеокамери.

Про це повідомляє російське видання The Insider.

Латинін був господарем декількох саун з повіями, що працюють під вивіскою ТОВ "Эледоз". Екс-розвідник є зараз ректором "Інституту підготовки кадрів для нафтохімічної та нафтопереробної промисловості". Приміщення для борделів він орендував разом з дружиною Тетяною, колишнім ГРУшником Едуардом Туренко і екс-співробітником ФСВП Вадимом Штефаном.

У 2014 році Латинін зі своїми саунами потрапив у поле зору оперативників, які розслідували вбивство повії з Узбекистану. Слідчі вийшли на поліцейський "дах", який намагався зам'яти кримінальну справу. Але у Латиніна була охоронна грамота від ФСБ і у справу особисто втрутився голова МВС Володимир Колокольцев.

Затримання Латиніна показали по всіх головних російських телеканалах, керівництво МВС пообіцяло, що він буде суворо покараний. Однак, кримінальна справа досі лежить без руху і основні фігуранти відпущені на свободу.

Як повідомляв "Апостроф", видання Buzzfeed опублікувало компромат російських спецслужб на новообраного президента США Дональда Трампа. У ньому, зокрема, йдеться, що Москва використовувала "особисті нав'язливі ідеї і сексуальні збочення Трампа", щоб отримати корисний компромат на нього. За даними джерел, коли Трамп перебував у Москві у 2013 році, він влаштовував там секс-вечірки.