Лайм

Як приготувати вологий шоколадний бісквіт на окропі: простий рецепт

Побалуйте близьких смачним десертом

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою родину смачною випічкою та десертами. І якщо ви вже робили ароматні сіннабони з корицею та кремом, урізноманітніть своє меню вологим шоколадним бісквітом. theLime підібрав для вас найпростіший рецепт.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), цукор (300 г), молоко (200 мл), рослинна олія (200 мл), борошно (400 г), розпушувач (1,5 ч. л.), сода (1,5 ч. л.), какао (5 ст. л.), ванільний цукор (1 пачка), окріп (200 мл).

Фото: pinterest.com

Приготування:

У глибокій мисці з'єднуємо яйця та цукор, збиваємо міксером. Потім додаємо молоко, продовжуємо збивати. Потім вводимо в суміш рослинну олію і знову збиваємо.

В окремій ємності змішуємо просіяне через сито борошно, какао, ванільний цукор, розпушувач і соду.

Потім додаємо сухі інгредієнти до рідких та перемішуємо до однорідності. Згодом вливаємо окріп та ще раз все перемішуємо силіконовою лопаткою.

Духовку розігріваємо до 180°С. Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером. Переливаємо на нього тісто, розрівнюємо лопаткою та відправляємо в гарячу духовку. Випікаємо приблизно 15-20 хвилин.

Потім виймаємо бісквіт і чекаємо, поки він охолоне. Загортаємо його в харчову плівку та відправляємо в холодильник на 8-12 годин.

Через зазначений проміжок часу дістаємо бісквіт, готуємо крем та формуємо торт чи будь-який інший десерт. Або ж подаємо його до столу, нарізавши на порційні шматочки, зі сметаною та ягодами.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво  

Що робити з вареними яйцями на Великдень: рецепти швидких і смачних салатів

Які салати можна приготувати на Великдень 2024 - 4 рецепта салатів з додаванням яєць - покрокова інструкція з фото