Лайм

Блогерка поділилася рецептом оригінальної та смачної закуски на Новий рік 2023

Поэкспериментируйте на досуге

На календарі – початок грудня, а це означає, що господині вже почали складати святкове меню на Новий рік 2023. І якщо ви вже визначилися, які легкі закуски з червоною ікрою поставите на стіл, зробіть незвичну сирну. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Іванна на своїй сторінці ivanka.family в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: сир Філадельфія (150 г), твердий сир (150 г), в'ялена журавлина (1 ст. л.), фісташки (1 ст. л.), кріп (кілька гілочок), крекери, грінки або багет.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування смачної закуски на Новий рік 2023 знадобиться сир Філадельфія і, наприклад, пармезан або будь-який інший твердий сир, який необхідно потерти на дрібній тертці. У глибокій мисці перемішуємо два види сиру виделкою до однорідності та формуємо однакові кульки.

Читайте також: Як приготувати салат Буніто з куркою та корейською морквою.

Для посипки беремо в'ялену журавлину, фісташки та кріп чи петрушку. Зелень заздалегідь промиваємо у проточній воді, викладаємо на декілька хвилин на паперові рушники, потім дрібно рубаємо ножем. Фісташки та в'ялену журавлину також подрібнюємо, перемішуємо всі три інгредієнти.

Беремо кожну сирну кульку і обвалюємо її в підготовленій суміші з журавлини, зелені та фісташок. Ось і все – сирна намазка готова.

Подаємо апетитну закуску з крекерами, грінками або багетом і насолоджуємося смаком.

Переглянути цей допис до Instagram

Рецепти Фудблог Лайфхакі (@ivanka.family)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом