Лайм

Давно помітили, що щось не так: донька Брюса Вілліса розповіла, як у нього проявилася деменція

Зірку підтримує вся його велика родина

У 2022 році у відомого актора Брюса Вілліса діагностували афазію, проте вже у наступному році з’ясувалося, що насправді знаменитість має одну з найскладніших форм деменції – лобово-скроневу. Його молодша донька – Таллула – пригадала, якими були перші симптоми хвороби.

29-річна дівчина зізналася, що спершу вся родина відкинула можливі ранні ознаки деменції у чоловіка, натомість рідні були схвильовані погіршенням його слуху. Детальніше про це вона розповіла у коментарі виданню Vogue. "Ми давно помітили, що щось не так. Все почалося з якоїсь невизначеної апатії, яку сім'я приписала голлівудській втраті слуху", - сказала Таллула.

Донька актора ТаллулаФото: instagram

Родина зірки вважала, що слух Брюса погіршився після зйомок у серії стрічок "Міцний горішок". Однак з часом з боку Вілліса ставало все більше байдужості, і Таллула помилково "прийняла це на свій рахунок".

"У нього було двоє дітей від моєї мачухи, Емми Хемінг-Вілліс, і я думала, що він втратив до мене інтерес, - зізналася вона. - Хоча це не могло бути далі від істини, мій підлітковий мозок катував себе якоюсь помилковою математикою: я недостатньо красива для своєї матері, я недостатньо цікава для свого батька".

Читайте також: Брюс Вілліс став дідусем: старша дочка актора Румер народила первістка.

Також дитина актора зізналася, що не не відчуває гордості через те, що не звернула потрібної уваги на перші ознаки деменції у батька. Вона додала, що на той момент "сама була занадто хвора, щоб впоратися із чимось подібним".

"Правда в тому, що я сама була занадто хвора, щоб впоратися з цим, - заявила дівчина, розповівши, що останні чотири роки страждала на нервову анорексію. - Поки я була занурена в дисморфію свого тіла, виставляючи її напоказ у Instagram, мій батько тихо боровся. Проводилися всілякі когнітивні тести, але в нас ще не було абревіатури".

Демі Мур, Брюс Вілліс та їхня дочка ТаллулаФото: instagram

Окрім того, Таллула пригадала, яким болісним для неї було усвідомлення того факту, що її батько ніколи не скаже про неї "у дорослому віці на весіллі". Молодша дочка Демі Мур наважилася розповісти про свій процес одужання, оскільки саме після нього вона повністю змогла бути "присутня у своїх відносинах із Брюсом".

"Кожного разу, коли я йду до будинку тата, я роблю купу фотографій. Я як археолог, який шукає скарби в речах, на які раніше не звертав особливої уваги. Усі його голосові повідомлення зберігаються на жорсткому диску. Я намагаюся задокументувати все, щоб це нагадувало мені про нього, а йому – про нас. На щастя, деменція не вплинула на його рухливість", - каже вона про свої стосунки із батьком зараз.

Вілліс і його велика родинаФото: instagram

Нагадаємо, свій остаточний діагноз Брюс дізнався у 2023 році. Тоді лікарі заявили, що в нього лобово-скронева деменція. Велика родина актора, включно з дружиною Еммою Хемінг-Вілліс, їхніми спільними дітьми - 10-річною Мейбл і 8-річною Евелін, та колишньою дружиною чоловіка Демі Мур та їхніми дітьми - 34-річною Румер Вілліс, 31-річною Скаут Вілліс та 29-річною Таллулою Вілліс – перебувають поруч з ним і підтримують, щоб він мав змогу жити "жити якомога повнішим життям".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни