Лайм

Влада підключила поліцію: Артем Пивоваров звернувся до юристів через заборону концерту у Швейцарії

Український музикант заявив, що продовжить боротися за правду

Днями у швейцарському Цюріху було заплановано концерт Артема Пивоварова, проте за день до проведення його скасували. Місцева влада разом із концертним майданчиком, де мав пройти благодійний захід, заборонила виступати українському артисту, повіривши російській пропаганді.

На особистій сторінці в Instagram Пивоваров повідомив, що його команда домовилася виступити на іншій локації, але влада Цюріха, підключивши поліцію, заборонила концерт й на новому майданчику. Співак заявив, що здаватися не має наміру, і вже заручився допомогою юристів.

"Ми не скасовуємо концерт, а переносимо його. Ми підключили всі ресурси, посольство, пресу, юристів, збираємо всі необхідні документи для того, щоб концерт відбувся, але пізніше в осінньому турі. Ми продовжуватимемо боротися за правду!", - наголосив Артем Пивоваров.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Артем Пивоваров / Pivovarov (@pivovarovmusic)


Незважаючи на ситуацію, артист все ж таки виступив у Цюріху. Співак влаштував імпровізований концерт на березі озера, де виконав кілька своїх хітів під гітару.


Подивитися цю публікацію в Instagram


Нагадаємо, про заборону концерту стало відомо напередодні. Місцева влада Цюріха назвала Пивоварова "ультраправим радикалом", посилаючись на фото та відео, де він допомагає українським військовим. Артист вважає, що поширення подібної брехні – справа рук росіян, які роблять все, аби зірвати концерти українців.

Читайте також: Це мінімальна реакція: Ігор Кондратюк висловився про скасований концерт Лободи у Києві.

"У нас у країні війна, і я, як свідок постійних обстрілів своєї країни, присвячую себе популяризації української культури та проведенню благодійних концертів з метою наблизити перемогу нашої країни. Як можна це назвати підтримкою ультраправої ідеології, коли ти сам є противником цього? Тобто зараз кожен, хто захищає нашу країну, від президента до волонтера є ультраправим? Вказана причина, скоріш за все, є наслідком спроб проросійськи налаштованих осіб перешкодити українському артисту провести благодійний концерт", - сказав музикант.

Фото: instagram.com/pivovarovmusic

З такою самою ситуацією зіткнувся й Олег Скрипка, чий концерт у Цюріху заборонили через росіян, які поширюють за кордоном брехню, що українець нібито є прихильником ультранаціоналістичної ідеології.

Раніше на Каннському кінофестивалі заарештували українку Аліну Байкову, яка влаштувала акцію проти російської агресії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни