Лайм

Злата Огнєвіч, яку запідозрили у вагітності, висловилася про плани щодо сім'ї та дітей

Співачка готова до змін в особистому житті

У свіжому інтерв'ю Славі Дьоміну Злата Огнєвіч розповіла не лише про спробу самогубства майже 10 років тому, також вона висловилася і на тему особистого життя. Під час розмови з ведучим артистка, яку нещодавно шанувальники запідозрили у вагітності, зізналася, що її серце відкрите до нових стосунків.

Так, виконавиця зазначила, що наразі не може сказати щось конкретне про справи сердечні, однак якщо щось зміниться, то вона дасть це знати: "Коли мені буде що розповісти, я розповім. Я не можу коментувати. Немає чогось такого, що б я могла розповісти. Ще дуже рано".

Читайте також: Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових.

Злата Огнєвіч і Слава ДьомінФото: YouTube

Огнєвіч пояснила, якими бачить для себе гармонійні стосунки двох людей, та чому змінила свою думку стосовно ЕКО-запліднення, про яке замислювалося чотири роки тому:

"Хочеться, щоб стосунки розвивалися, щоб одна фаза переходила в іншу. Я вважаю, що і зі сторони жінки, і зі сторони чоловіка мають бути почуття - це те, з чого все починається, і те, з чого все розвивається. Що стосується ЕКО-запліднення, про яке я говорила в минулому, то наразі я трохи охолола до цього питання. Бо, напевно, жіноча мудрість і розуміння того, що я можу народити дитину нормальним шляхом, привели мене до висновків, що я ще трошки почекаю".

"Я буду народжувати дитину від коханого чоловіка. Мені дуже хочеться сім'ю. Хочеться, щоб у моєї дитини був батько й вона рівнялася не тільки на жінку в родині, але й на тата. Але я розумію жінок, які матері-одиначки з різних причин. Це боляче й неймовірно важко. Я навіть думала, щоб забрати дитину з дитячого будинку. Це тільки думки, але це не страшно. Я не боюся. Навпаки хотіла поговорити зі своєю половинкою, чи погодився б він мати дитину з дитячого будинку й свою. Це було б класно", - додала вона.

Читайте на тему: Його могли вбити: Злата Огнєвіч розповіла про шахрая, який ошукав зірок на 10 млн гривень.

співачка заявила, що в майбутньому може розглянути варіант усиновлення. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Окрім того, знаменитість розповіла, чи готова відмовитися від сцени після створення сім'ї та народження дитини. За її словами, в наш час є багато способів полегшити материнство, тому відмовлятися від зіркової кар'єри артистка не збирається.

"Я не готова залишати сцену кар'єру співачки, відмовлятися від всього, до чого я так довго йшла, над чим так довго працювала. Не треба ділити: буде ось так або так, - пояснює вона. - В мене є мама, є няні, є багато людей, які можуть допомогти. Я вважаю, що зараз другий пік моєї кар'єри. Перший був, коли було "Євробачення", і зараз, за всіма показниками моїми внутрішніми і зовнішніми… Я не оперую мріями, я оперую статистикою. Зараз я відчуваю свій другий пік".

Нагадаємо, чутки про вагітність з'явилися після одного з концертів співачки. Тоді аона вийшла на сцену в обтислому комбінезоні, який підкреслив фігуру. У коментарях чимало юзерів написали про те, що, ймовірно, виконавиця готується стати матір'ю.

вбрання артистки, після якого її запідозрили у вагітності. Фото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера