Лайм

Втратив всіх своїх друзів: Олег Псюк з Kalush Orchestra розповів про подолання важких залежностей

Музикант пригадав неприємний досвід

Олег Псюк, який у складі гурту Kalush Orchestra, переміг на "Євробаченні-2022", відверто розповів про свої минулі залежності. Зокрема, музикант зізнався, що з дитинства мав проблеми з алкоголем та наркотиками, і подолати їх йому вдалося не одразу.

Деталі артист озвучив в рамках подкасту "Формула Волошина". Так, він зазначив, що вперше напився у 6-річному віці, а потім ці ситуації стали повторюватися.

Читайте також: MELOVIN розповів, як дізнався про діабет в період зловживання алкоголем.

Олег Псюк.Фото: instagram.com/kalush.official

"Перша моя ситуація, коли я напився, це мені було шість років. Ми були на будівництві, там працівникам дають випити, ми напилися. Вдруге, коли я ходив з Вертепом, мені було 11. У 12 років мене принесли п'яного додому. Від 12 я підпивав, а від 14 вже так, що адекватні люди так не п'ють", - поділився виконавець.

Відкинути свої залежності та змінити оточення Псюк наважився лише через 10 років. "Все закінчилося в 22 роки. У мене було дуже багато матеріальних цілей. Я вирішив кинути цигарки та наркотики. Коли я прийняв рішення це кинути, я зрозумів, що мені треба кинути оточення. У моїй компанії були всі любителі чогось поганого. Я всім оголосив, щоб не писали мені з цього приводу, я можу просто з вами тусуватися. Цього дня я втратив всіх своїх друзів. Це було літо 2016-го року. Я вирішив бути сам на самоті, тоді я зранку до ночі навчався", - пригадав він.

Читайте на тему: Колишня "Міс Всесвіт Україна" Анна Неплях розповіла, що була в залежності від алкоголю.

Фото: instagram.com/kalush.official

Наостанок переможець "Євробачення-2022" додав, що відмова від шкідливих звичок - складний процес, який не обходиться без терпіння.

"Це дуже непросто. Якщо двома словами – це терпіти та кинути все оточення, яке вживає. Коли ти тусуєшся в таких компаніях, тобі воно взагалі не здається, що це неадекватно, так серйозно присісти", - зазначив він.

До слова, Олег Псюк (сценічний псевдонім - Псючий Син) – 30-річний репер, засновник і фронтмен гурту Kalush та Kalush Orchestra. Має звання Почесного громадянина міста Калуша (рідне місто артиста), яке отримав у 2022-му році.

Читайте на нашому сайті: Тверезий 11 років: тренер "Голосу країни" Клименко розповів, як поборов згубні залежності.

Разом із Kalush Orchestra отримав перемогу на "Євробаченні-2022 від України, виконавши пісню "Stefania" в Турині, Італія. Після фінального виступу Олег Псюк зі сцени закликав допомогти Україні, Маріуполю та "Азовсталі":

"Я прошу кожного з вас, будь ласка, допоможіть українському Маріуполю, допоможіть Азовсталі прямо зараз!". Попри те, що за правилами конкурсу заборонені політичні гасла, виконавець гурту заявив, що йому було байдуже, чи його дискваліфікують після цих слів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці