Лайм

Що треба відповідати на фразу "Як справи?" — Фреймут влаштувала лікнеп

Телеведуча дала урок з етикету

Ольга Фреймут, яка після початку великої війни виїхала до Великої Британії, відновила свою рубрику з порадами з етикету, які нерідко ставали предметом жартів і пародій. Телеведуча запустила марафон сучасних манер, який має власну сторінку в Instagram.

У новому дописі Фреймут розповіла, що треба відповідати на фразу "Як справи?". За словами Ольги, єдина правильна відповідь – "Все добре". "Навіть якщо зовсім зле, на "як справи" відповідаємо технічно", - сказала вона.

Читайте також: Відтвори собі Україну: Ольга Фреймут написала листа підтримки для українок в еміграції.

"Коли тебе запитують: "Як справи?", треба відповісти лаконічно: "Все добре. А в тебе?". І нічого більше, - радить Фреймут. - Тому що фраза "Як справи?" означає "Привіт" чи "Добридень". Звичайно, не треба мовчати рибою, і потім у вас скоріш за все буде діалог, де ви зможете розказати про свої трагедії з життя, не дай Боже, або досягнення, або радощі. Але на "Як справи?" відповідаємо - "Все добре".

Користувачі соціальних мереж по-різному відреагували на лікнеп Фреймут: українці за кордоном підтримали коуча з гарних манер, а українці в Україні назвали "маячнею" урок ведучої.

Фото: instagram.com/contemporary_manners

Фото: facebook.com

Нагадаємо, Фреймут виїхала з України напередодні великої війни. Ведуча не приховувала, що ще до початку повномасштабного вторгнення відчувала можливу загрозу, оскільки іноземці, з якими її діти ходили до школи, почали швидко покидати нашу країну.

Спочатку ексзірка Нового каналу разом із дітьми жила у Франції, потім перебралася до Великої Британії, де живуть її родичі. Час від часу Фреймут навідується в Україну зі своїми лекціями з етикету і правильних манер.

Влітку минулого року Ольга вперше за період повномасштабного вторгнення приїхала в Україну. У Львові етикет-коуч провела благодійну лекцію під назвою "Манери під час війни. Доброта як зброя", яку було розкритиковано користувачами через "недоречність".

Фото: instagram.com/freimutolia

Раніше Фреймут стала на захист Кароль, над якою знущалися Полякова з Єфросініною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також