Лайм

В Україні от-от назвуть учасників Нацвідбору на Євробачення-2020: хто в претендентах

В кінці грудня організатори Нацвідбору закінчили прийом заявок. Лише в перший день їх подали близько 800 виконавців

У жовтні минулого року в Україні стартував прийом анкет виконавців та гуртів, які бажають взяти участь у Національному відборі на Євробачення-2020. Їх, як і минулого року, виявилося чимало, і лише в перший день організатори відбіркового етапу отримали близько 800 заявок. Їх збір тривав до 25 грудня включно, а вже цього місяця канал СТБ та UA: Суспільне мовлення назвуть півфіналістів, які позмагаються за право представити країну на пісенному конкурсі в Нідерландах.

Поки організатори Нацвідбору розглядають отримані заявки, імена артистів та гуртів, які вирішили подати їх, не розголошуються. Тим не менш, деякі українські виконавці вже проговорилися раніше про своє рішення спробувати щастя і відправити ту чи іншу пісню на конкурс. За кілька днів до оголошення півфіналістів відбіркового етапу theLime згадав тих, про чиї грандіозні плани вже відомо. Чи пройдуть вони до півфіналу, покаже час.

Фото: stb.ua

  • Еліна Іващенко

Свою пісню для Національного відбору переможниця шоу "Х-фактор 10" Еліна Іващенко презентувала в одному з ефірів вокального проекту. Трек отримав назву Get Up і у разі схвалення організаторами відбірного етапу, буде дещо видозмінений.

Як розповіла дівчина в своєму першому інтерв'ю після перемоги на "Х-факторі", сьогодні вона активно налаштована на позитивний прийом її анкети і вже готується до відбіркового етапу. У разі проходження до півфіналу, свій трек Get Up Еліна Іващенка має намір доповнити ефектами, вокалом і представити свого роду ремікс. Примітно, що в руках дівчини є два великих козиря - перемога на великому вокальному шоу каналу СТБ та співпрацю з музичним продюсером Нацвідбору Русланом Квінтою.

  • Jerry Heil

Хто б сумнівався, що після феєричного успіху пісні "Охрана, отмєна" колись YouTube-блогер Яна Шемаєва пропустить шанс потрапити на перший пісенний конкурс Європи.

Як розповіла виконавиця раніше, для відбіркового етапу вона підготувала не менше дотепну пісеньку, але цього разу англійською мовою. На думку Яни, слухач може не розчути в ній яскравих вокальних складових, так як акцент у ній зроблено на іншому - на грі слів та важливому підтексті на соціальну тематику.

  • Андрій Бойко

Претендує на місце у півфіналі цього року і фіналіст шоу "Голос. Діти", актор серіалу "Школа" Андрій Бойко. Що готує для відбіркового етапу молодий вокаліст, поки не відомо. При цьому Бойко вже зазначав раніше, що до конкурсної пісні його команда поставилася дуже делікатно.

В цілому ж пісня Андрія розповість про його особистий досвід - відносинах з дівчиною, якими співак покаже, що підліток цілком може бути артистом.

Нагадаємо, раніше організатори Нацвідбору на Євробачення-2020 назвали імена двох суддів. Цього року оцінювати учасників відбору візьмуться шоумен Андрій Данилко та співачка Тіна Кароль. Імовірно, незабаром назвуть ще ім'я третього судді, яке поки тримається в секреті. Ведучим заходу традиційно буде комік і волонтер Сергій Притула.

Сам конкурс Євробачення-2020 відбудеться лише в травні цього року, а Іспанія та Бельгія вже визначилися зі своїми представниками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймПодії

Читайте також

Лобода здивувала унікальним виконанням "Щедрика" у супроводі сотні дітей: відео

Співачка Світлана Лобода виконала Щедрика Леонтовича зі 100 українських латвійських дітей

У Києві покажуть знамениту виставу "Здрастуйте, я Ваша тітонька!" з незрівнянним Олексієм Вертинським - анонс

У Києві на Терасі River Mall пройде прем'єра культової вистави Здрастуйте я ваша тітонька з Олексієм Вертинським

Поринь у світ казкових героїв: у центрі Києва відкриється виставка "Магічний сад"

На Співочому полі відкриється Магічний сад - парк із казковими героями, квітковими інсталяціями та яскравими фотозонами