Лайм

Вибір я робила серцем: Ксенія Мішина прокоментувала фінал шоу "Холостячка"

У першому сезоні реаліті перемогли почуття

У п'ятницю ввечері відбувся довгоочікуваний фінал шоу каналу СТБ "Холостячка", і Ксенія Мішина зробила свій остаточний вибір - тепер на пальці актриси красується каблучка Олександра Еллерта. Після виходу фінального епізоду глядачі стали обговорювати рішення героїні, і були з ним не згодні.

Прокоментувати фінал вирішила і сама Ксенія. Мішина подякувала усім причетним до цього шоу, а також зізналася, що тут все по-справжньому і свій вибір вона робила серцем.

Ксенія Мішина та Олександр ЕллертФото: instagram.com/misha.k.ua

"Дякую! Дякую! Дякую! Сьогодні мені хочеться прокричати ці слова так голосно, щоб вони луною відгукнулися в серці кожного, хто доклав своїх зусиль до того, щоб проект Холостячка був таким яким ви його побачили", - пише актриса.

"Хтось скаже шоу, постановка, сценарій. Я скажу - так! Але не той сценарій, про який ви зараз подумали. Вибір я робила серцем. Красива імпровізація неможлива без продуманого і підготовленого контексту. Над тим, щоб ціле життя під назвою Холостячка відбулося, працювала величезна команда. Команда професіоналів, команда людей з палаючими очима, які люблять телебачення всім серцем і горять бажанням робити найкрутіші проекти!", - зазначила вона.

Ксенія МішинаФото: instagram.com/misha.k.ua

Еллерт, в свою чергу, був небагатослівний. Переможець "Холостячки" опублікував в своєму профілі знімок фінальної сцени, де здображений момент поцілунку, і залишив знак нескінченності.

Героїня шоу "Холостячка" з переможцемФото: instagram.com/ellert_a

Нагадаємо, що у фіналі за серце Ксенії Мішиної боролися два різних за темпераментом чоловіки - спокійний та турботливий Олексій Тригубенко та веселий, безтурботний комік Олександр Еллерт. До останнього у героїні виникли почуття і в фіналі Мішина прийняла його каблучку.

Як склалися стосунки Ксенії та Олександра після фіналу, дізнаємося вже наступної п'ятниці, 25 грудня, на фінальному шоу "Як вийти заміж".

  • Еллерту 34 роки і він, як і героїня, медійна особистість. Олександр пише жарти для студії "Квартал 95", а також веде корпоративні заходи. Чоловік двічі був одружений, і від першого шлюбу виховує 12-річну дочку. Більше подробиць про обранця Мішиної - читайте в цьому матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Це щастя: Геннадій Попенко у ЗСУ розповів, як спілкується з сім'єю під час війни

Військовослужбовець ЗСУ Геннадій Попенко поділився, як йому вдається зберігати стосунки зі своєю дружиною та дітьми на відстані під час війни

Зірка "Володаря перснів" приїхав у Чернівці: що голлівудський актор робить в Україні

Вігго Мортенсен приїхав в Україну, щоб презентувати свій фільм Мертві не завдають болю на кінофестивалі Миколайчук OPEN

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.