Лайм

Я завжди поруч із ним: Світлана Лобода розповіла про хрещеного сина з особливостями розвитку

Хлопчик із мамою втік від війни в Україні до Італії

Світлана Лобода не любить говорити про особисте життя та своїх дітей, шанувальники співачки досі не бачили обличчя її молодшої доньки Тільди. Також артистка ніколи не розповідала, що в Україні вона має хрещеника з особливостями розвитку. Познайомити із хлопчиком зірка вирішила у День захисту дітей, який відзначався 1 червня.

"Мене завжди оточували діти, і я завжди мріяла про велику сім'ю! Моє життя стало зовсім іншим з моменту появи в ньому моїх дівчаток Єви і Тільди. Я рідко говорю про свою сім'ю, але я шалено до неї прив'язана. Як у кожної звичайної людини в моїй сім'ї є місце для болю і місце для гордості", - написала Лобода.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Мій улюблений хрещеник Андрійко - особлива дитина і з тих пір, як він з'явився на світ, я завжди поряд з ним. Допомагаю йому почуватися впевненіше в цьому непростому житті і ніколи не переставати вірити в диво. Кожній дитині важливо відчувати підтримку та безумовне прийняття", - додала співачка.

Наразі хлопчик разом із мамою знаходиться в Італії, куди втік від повномасштабної війни, яку в нашій країні розв'язала Росія. Світлана поспілкувалася з Андрійком за допомого відеозв'язку. Хресна пообіцяла хлопцеві нових іграшок і сказала, що скоро вони зустрінуться в Україні.

"Божевілля дорослих не має відбирати у наших дітей право на щастя. І ми повинні зробити все, щоб наші діти змогли жити у процвітаючому світі. Там, де є кохання, немає місця ненависті", - відзначила Лобода.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита