Лайм

Зрадниця Повалій заспівала українську народну пісню на концерті, що прославляє "русскій мір"

Співачка відзначилася новим цинічним вчинком

Таїсія Повалій не просто живе в Росії, але й регулярно бере участь у прокремлівських заходах, які прославляють Путіна та військову агресію проти України. Нещодавно у Луганську вона розважала окупантів та колаборантів, а тепер виступила на концерті "Пісні русского міра" в Кремлі. Відповідні кадри та відео з'явилися в Instagram на її фанатському обліковому записі.

Співачка-зрадниця, яка переїхала до Москви після Революції Гідності, не посоромилася виконати народну пісню "Ти ж мене підманула" українською мовою. Разом із Повалій на сцені виступав Кубанський козачий хор, який у 2014 році в РФ нагородили медаллю "За визволення Криму". Отже, артисти хору сприяли анексії українського півострова.

Читайте також: Зрадниця Таїсія Повалій очорнила Україну на пропагандистському фестивалі в Росії.

Фото: Instagram

Своєю участю у концерті Повалій підтримала кремлівський наратив про те, що Україна є частиною "русского міра". Особливого цинізму ситуації надає той факт, що концерт транслюватиметься на федеральних каналах 4 листопада. В цей день в Росії відзначають "день народної єдності" та "день військової слави".

Фото: Instagram

Повалій, яку нині репрезентують як "народну артистку Інгушетії" (аналогічного звання в Україні її позбавили 2015 року), регулярно бере участь у кремлівських концертах. Виконуючи пісні українською мовою, вона підтримує пропаганду окупантів про "братні народи".

Фото: https://www.instagram.com/tpovaliyofficial/

Павло Зібров прокоментував зрадницьку позицію Таїсії Повалій. Він вважає, що співачку давно "підгодовували".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil