RU  UA

Дізнатися

Це перейшло всі межі: Гонковський після поїздки на Мальдіви поскаржився правоохоронцям на погрози

Чоловік заінтригував заявою, що скоро розповість інші деталі

Після нещодавнього скандалу з поїздкою на Мальдіви Андрій Гонковський поскаржився на погрози з боку українців. Так, у соцмережах він заявив, що, окрім тих, хто підтримав його у цій ситуації, були також і ті, хто відкрито став критикувати, хейтити та навіть погрожувати. Через це чоловік звернувся до правоохоронних органів.

В Instagram-stories обранець Тані Претнкович зауважив, що не хоче робити вигляд, ніби історії зі скандальною поїздкою не було, тому реагуватиме на все, що відбувається, та розповідати деталі поступово.

Читайте також: Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович.

Таня Пренткович і її чоловік Андрій ГонковськийФото: instagram.com/tanyaprentkovych

"За ці дні отримав сотні повідомлень підтримки від неймовірних людей. І це те, що дало багато сил. Звичайно ж, були і тонни хейту, це було важко не помітити... Та я неодноразово говорив, що розумію хейт і критику", - написав Гонковський.

Блогер та підприємець зазначив, що, якщо критику та хейт ще може пережити, то погрози, тим паче на адресу його родини, - точно ні. Він написав, що з кожним подібним випадком будуть розбиратися представники правоохоронних органів:

"У певний момент це перейшло всі межі. Погрози проломити мені череп, побажання, щоб літак з усією сімʼєю розбився, або ж повідомлення на кшталт: "Готуйтесь, я знаю, в якій школі вчиться ваша дитина". І ще низка повідомлень, які вимушений був сприймати досить серйозно. Тому цей час займався організацією безпеки всієї сімʼї. Зараз це найбільший пріоритет. А кожним подібним випадком займатимуться правоохоронні органи".

Окрім того, інфлюенсер додав, що йому ще є що розповісти, і він зробить це в найближчому майбутньому. Більше того, чоловік також похвалився, що скандал із Мальдівами не вплинув на його бізнес – навпаки, навіть покращив ситуацію: "Навіть збільшилась кількість запитів на консультації щодо запусків".

Читайте на тему: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Гонковський розповів про погрозиФото: instagram.com/gonkovskiy

Нагадаємо, скандал з Пренткович та її чоловіком виник після того, як у мережі опублікували фото пари з відпочинку на Мальдівах. Наприкінці січня Гонковський заявив, що поїхав до Польщі як волонтер для проведення благодійних заходів, однак подався на острови, коли у нього "з'явилося кілька вільних днів". Тетяна зауважила, що її коханий перетнув кордон України "на законних підставах", а також додала, що після цієї історії "люди забули все хороше, що їхня родина зробила для країни".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представитель Нидерландов на "Евровидении-2024" Йост Кляйн отстранен от генеральной репетиции перед финалом, где жюри выставляли оценки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале