img

Новини

16:15 Археологи знайшли в Одесі місце, де стояв Хаджибейський замок
16:00 Скручується та сохне листя на помідорах: як врятувати овоч
15:50 На Гаваях відступив океан і відкрив петрогліфи, яким понад 1000 років
15:49 Хотів вивезти ухилянтів до Молдови: ДБР повідомило про підозру правоохоронцю
15:26 Олена Зеленська у чорних джинсах і сорочці відвідала дитячий табір на Буковині
15:21 РФ вдарила по черзі за гуманітаркою на Харківщині: є загиблі та поранені
14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
До всіх новин
Укрепляет иммунитет: как приготовить зеленый крем-суп
Такое блюдо насыщает организм питательными веществами

Укрепляет иммунитет: как приготовить зеленый крем-суп

Субота, 1 вересня 2018, 12:05

Диетолог проекта «Зваженi та щасливi» Светлана Фус рассказала, как приготовить зеленый крем-суп из зеленого горошка, стручковой фасоли и петрушки.

По словам диетолога, такое блюдо насыщает организм питательными веществами, укрепляет иммунитет и дарит чувство сытости.

Ингредиенты:

Кокосовое масло (можно заменить на любое) - 1 ст. л.

Рубленый зеленый лук - 1,5 чашки

Зеленый горошек - 8 чашек

Овощной бульон - 6 чашек

Спаржа (стручковая фасоль) - 2 пучка

Соль - по вкусу

Черный молотый перец - по вкусу

Тимьян - 2 ч. л.

Чашка - 250 мл - взята за основу

Способ приготовления:

Нагрейте масло в большой кастрюле на среднем огне. Добавьте лук и томите в течение 4 минут до мягкости.

Добавьте бульон и доведите до кипения.

Затем добавьте горошек и спаржу. Готовьте на медленном огне под крышкой до готовности. Перелейте суп в чашу блендера и взбейте до однородной массы.

Разлейте суп по чашкам. Добавьте петрушку и тимьян. Посолите и поперчите. При желании и вкусовых предпочтениях можно дополнить суп сметаной или йогуртом.

Напомним, Светлана Фус рассказала, как приготовить шашлык по-тайски.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••
Укрепляет иммунитет: как приготовить зеленый крем-суп
img

Новини

16:15 Археологи знайшли в Одесі місце, де стояв Хаджибейський замок
16:00 Скручується та сохне листя на помідорах: як врятувати овоч
15:50 На Гаваях відступив океан і відкрив петрогліфи, яким понад 1000 років
15:49 Хотів вивезти ухилянтів до Молдови: ДБР повідомило про підозру правоохоронцю
15:26 Олена Зеленська у чорних джинсах і сорочці відвідала дитячий табір на Буковині
15:21 РФ вдарила по черзі за гуманітаркою на Харківщині: є загиблі та поранені
14:56 Долар відновлює позиції завдяки торговим угодам Трампа
14:54 Індія ліквідувала трьох бойовиків, відповідальних за напад на туристів у Кашмірі
14:49 На Хмельниччині депутат забув задекларувати літак
14:37 На Львівщині затримали адвоката: організував схему для ухилянтів і погрожував судді вбивством
14:20 МОН назвало три найпопулярніші спеціальності серед вступників 2025 року
14:20 Відновлення IT-систем «Аерофлоту» після кібератаки може зайняти до року — росЗМІ
14:13 Нацбанк хоче вилучити з обігу монету номіналом 10 копійок
13:58 У Кіровоградській області співробітник ТЦК «скасовував» розшук військовозобов’язаних
13:57 РФ стягує резерви до Покровська – головна мета наступу на Донеччині, – НГУ
img Суспільство
До всіх новин
Укрепляет иммунитет: как приготовить зеленый крем-суп
Такое блюдо насыщает организм питательными веществами

Укрепляет иммунитет: как приготовить зеленый крем-суп

Субота, 1 вересня 2018, 12:05

Диетолог проекта «Зваженi та щасливi» Светлана Фус рассказала, как приготовить зеленый крем-суп из зеленого горошка, стручковой фасоли и петрушки.

По словам диетолога, такое блюдо насыщает организм питательными веществами, укрепляет иммунитет и дарит чувство сытости.

Ингредиенты:

Кокосовое масло (можно заменить на любое) - 1 ст. л.

Рубленый зеленый лук - 1,5 чашки

Зеленый горошек - 8 чашек

Овощной бульон - 6 чашек

Спаржа (стручковая фасоль) - 2 пучка

Соль - по вкусу

Черный молотый перец - по вкусу

Тимьян - 2 ч. л.

Чашка - 250 мл - взята за основу

Способ приготовления:

Нагрейте масло в большой кастрюле на среднем огне. Добавьте лук и томите в течение 4 минут до мягкости.

Добавьте бульон и доведите до кипения.

Затем добавьте горошек и спаржу. Готовьте на медленном огне под крышкой до готовности. Перелейте суп в чашу блендера и взбейте до однородной массы.

Разлейте суп по чашкам. Добавьте петрушку и тимьян. Посолите и поперчите. При желании и вкусовых предпочтениях можно дополнить суп сметаной или йогуртом.

Напомним, Светлана Фус рассказала, как приготовить шашлык по-тайски.

Самые сочные новости теперь в Telegram! Подписывайтесь на канал The Лайм, чтобы ничего не пропустить.

img img
•••