Лайм

Всесвітній день народонаселення і іменини Павла: яке свято 11 липня

Які свята відзначають 11 липня

11 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Дениса і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Всесвітній день народонаселення

11 липня по всьому світу відзначається Всесвітній день народонаселення. Цей день відзначається з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, в грудні 1990 року вона прийняла резолюцію і заснувала це міжнародне свято.

Дату проведення торжества вибрали не випадково. За даними Організації Об'єднаних Націй, 11 липня 1987 року населення Землі склало 5 мільярдів чоловік. Тому цей день і був названий Днем п'яти мільярдів (Five Billion Day), а також обраний датою для святкування Дня народонаселення.

Головна мета цього дня - привернути увагу громадськості до питань народонаселення, програм загального розвитку, пошуку вирішення спільних проблем.

Народилися в цей день

Томас Мітчелл, американський актор, драматург і сценарист, Джорджіо Армані, італійський модельєр, засновник компанії Armani, Стівен Ленг, американський актор театру і кіно, Марк Лестер, англійський актор.

Іменини

Іван, Йосип, Осип, Павло, Ян, Василь, Георгій, Герман, Сергій.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби

Паска "Три шоколади" за смаком схожа на глазурований сирок: як її приготувати

Як в домашніх умовах приготувати оригінальну сирну паску Три шоколади без випічки, щоб урізноманітнити своє меню на Великдень