Лайм

Аліна Гросу показала зворушливий кліп, в якому знялася з чоловіком в день їхнього весілля в Італії

Співачка випустила свіже відео

Українська співака Аліна Гросу, яка останнім часом живе і працює в Росії, презентувала кліп на пісню "Непереможа". У ролику показані емоційні кадри з недавнього весілля співачки, яке з розмахом пройшло в Італії.

Прем'єра відео відбулася в п'ятницю, 26 липня, на YouTube-каналі виконавиці. У кліпі співачки вперше знявся її чоловік Олександр (відео дивіться нижче).

"Ми з Сашею прилетіли до Італії раніше всіх, щоб відзняти досить матеріалу для нашого спільного кліпу. Було дуже складно бігати під гарячим італійським сонцем в пишному вбранні. І це перший мій кліп, в якому знявся мій коханий", - поділилася спогадами Аліна.

Пісню "Непереможна" Гросу вперше виконала на своєму весіллі.Торжество пройшло 23 червня на орендованій віллі Villa Arvedi Verona в Вероні. Просторий маєток відзначився розписним інтер'єром і фасадом, на його території також є ресторан і великий задній двір із зеленими галявинами.

  • Всесвітньо відома американська співачка Мадонна презентувала кліп на трек Batuka, який увійшов в її новий альбом під назвою Madame X.
  • Також дивіться нове відео гурту "Время и Стекло" на запальний трек Vislovo. Шанувальники його вже назвали "новим трендом літа".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь