Лайм

Житель США випадково викинув 23 тис. доларів: в це важко повірити, але сміттяр повернув їх власникові

Пропажу виявили вже на конвеєрній стрічці сміттєпереробного заводу

Житель міста Ашленд (штат Орегон, США) помилково викинув взуттєву коробку, в якій зберігав свої заощадження. Багато чи мало, однак $23 тисячі готівкою відправилися прямісінько у сміттєвий бак біля його будинку. У це важко повірити, але через добу коробка повернулася до нього з сміттєпереробного заводу.

Усвідомивши, що він викинув не ту взуттєву коробку, чоловік одразу ж звернувся за допомогою до місцевої компанії, яка надає послуги з прибирання сміття тисячам будинків і підприємств у Вашингтоні, Орегоні та Каліфорнії. У цей час коробка вже прямувала на сміттєпереробний завод, пише Lostcoastoutpost.

Як зазначила генеральний менеджер філії компанії Лінда Уайз в бесіді з джерелом, шанси знайти коробку були мізерними, так як щодня співробітники перевозять величезні обсяги сміття. Проте, пересортувати все сміття, яке прийшло з Ашленду, вдалося за ніч, вже вранці на пропажу натрапив один з робітників.

"[Гроші] випали із взуттєвої коробки, і це була буквально купа готівки на конвеєрній стрічці", - розповів менеджер компанії Брайан Соллум.

За словами Соллума, з подібними ситуаціями їм доводиться стикатися досить часто - люди випадково викидають сімейні реліквії, антикваріат та інші дорогі їм речі, але не гроші.

"Це вперше для нас. Ми ніколи не чули про те, щоб хтось викидав гроші", - посміявся він.

На жаль, в більшості випадків відшукати зниклі речі співробітникам фірми їм не вдається. Цього разу американцеві, який побажав залишитися невідомим, пощастило. Коробка повернулася до нього в той же день.

  • Ватажок бразильської банди спробував втекти із в'язниці суворого режиму, переодягнувшись у власну дочку-підлітка. План провалився, коли охоронці попросили його зняти верхній одяг.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких