Лайм

Мільйонер пропонує винагороду тому, хто спокусить його наречену

Найманому звабнику заплатять 18 тисяч долларів

Стурбований мільйонер сподівається перевірити наміри своєї нової нареченої перед тим, як вступити в шлюб - і готовий запропонувати великі гроші тому, хто захоче перевірити її лояльність.

Якщо ви неймовірно багаті, як ви можете бути впевнені, що ваш партнер зацікавлений в вас, а не в вашому банківському рахунку? Видання Mirror розповіло про мільйонера, який вирішив найняти чоловіка, що з'ясує справжні наміри його коханої.

Він зустрічається зі своєю нареченою більше року, але попередні невдалі стосунки з жінками "тільки заради грошей" змусили його хвилюватися. Побоювання посилилися, коли дівчина запропонувала провести церемонію якомога швидше, і виступила проти шлюбного договору.

Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, чоловік зв'язався з елітним торговим майданчиком HushHush, попросивши знайти кого-небудь, хто допоможе йому перевірить чистоту намірів нареченої.

Сам замовник "не знаходиться в розквіті сил", і його ідея полягає в тому, щоб підіслати до дівчини багатого і привабливого парубка, який спробує її спокусити.

Він пропонує оплату в розмірі 15 000 фунтів стерлінгів (більше 18 000 доларів), а також доступ до розкішної квартири, пари автомобілів преміум-класу і бюджету - щоб переконати її в тому, що залицяльник багатий.

Кандидати повинні добре виглядати, вміти діяти переконливо, мати волосся на обличчі і бути в хорошій фізичній формі.

Аарон Харпін, засновник торгової площадки HushHush, сказав: "Концепція "золотошукачів" не нова. Це те, з чим багатим і знаменитим людям давно доводиться мати справу. Тим не менш, ми рідко бачимо, щоб вони так серйозно до цього ставилися".

Він додав: "Ми сподіваємося, що якщо знайдеться відповідна людина для незвичайної ролі, він не зможе змусити наречену нашого клієнта змінити своє рішення; ніхто не хоче бачити, як пари розлучаються, особливо коли вони збираються одружитися".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів