Лайм

DZIDZIO випустив забавний кліп на драйвову пісню: відео

У ролику співак стає багатієм

Український гурт DZIDZIO на чолі з лідером Михайлом Хомою (Дзідзьо) презентував кліп на свою нову пісню "Я міліонер".

Прем'єра відео відбулася в п'ятницю, 30 серпня, на YouTube-каналі колективу. Режисером відеоряду виступив Любомир Левицький, який вже не раз співпрацював з гуртом.

За сюжетом кліпу, Дзідзьо виграв мільйон у лотерею. Його життя круто змінилося, він купив дорогі гаджети, машину і будинок. Однак знайшовся заздрісник - підступний вовк, які робить капості новоспеченому мільйонерові.

"Люди, хочете бути багатими - співайте мою нову пісню "Я міліонер": вона як мантра - притягує гроші!", - прокоментував Михайло Хома.

"Прикольна пісня, заряджає позитивом", "Піднімає настрій", "Круто, топ", "Як завжди креативно, оригінально і позитивно", "Офігенний кліп і трек", - захоплюються шанувальники в коментарях під роликом.

  • Українська виконавиця Світлана Лобода представила пісню "Живи спокійно, країна" - кавер на хіт російської співачки Алли Пугачової. Прем'єра треку в авторському аранжуванні відбулася в п'ятницю, 30 серпня.
  • Також дивіться на The Lime новий кліп Тіни Кароль на пісню "Вабити". У ролику артистка показала, як спокушає чоловіків.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси

Гарна мульча і стимулятор росту розсади: як використовувати яєчну шкаралупу на городі

Які корисні властивості має яєчна шкаралупа, як її можна використовувати для розсади та на городі, а також як зробити з неї добрива