Лайм

Багато пива і ніякого сексу: найстарші двійнята Британії підкорили мережу секретом довголіття

Сьогодні сестрам Ліл і Доріс 95 років. Вони нові зірки соцмереж

Дві британки, сестри Ліліан Кокс і Доріс Хобдей, стали зірками в мережі після того, як поділилися на ТБ секретом свого довголіття. Сьогодні жінкам 95 років, вони живуть по сусідству і є найстаршими двійнятами в країні.

Поки вчені намагаються знайти еліксир молодості та говорять про користь активного способу життя, Ліліан і Доріс стверджують, що їх методика набагато простіша, пише People . Пиво та секс, а точніше його відсутність.

Сестри-двійнята стали зірками ранкового шоу на одному з британських каналів. 20 липня їм виповнилося 95 і вони стали найстаршими сестрами-двійнятами в країні. Природно, там у них і поцікавилися секретом довголіття.

"Ну, у мене немає чоловіка", - посміялася Доріс. При цьому, як стало відомо пізніше, у відносинах одна з сестер перебувала 65 років. За цей час у неї не було дітей, чого не можна сказати про Ліліан. У другої сестри їх п'ятеро, а сьогодні ще й 13 онуків і 19 правнуків.

Відсутність статевого життя сестри назвали лише першим складовим, другим стало пиво Guinness, любові до якого вони не приховують: "Ніякого сексу і багато Гіннессу", - продовжили сміятися бабусі.

Тепер стежити за життям Ліл і Доріс можна навіть у Facebook. Ефір з сестрами став настільки популярним, що лише за останні кілька днів на їх сторінку в соцмережі підписалися понад 7 тис. користувачів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби