Лайм

Знайдено найгірший спосіб дізнатися стать дитини: для цього парі в США знадобився бегемот

Жінка влаштувала сюрприз чоловікові у зоопарку

У мережі став популярним короткий ролик з Twitter, на якому подружня пара годує кавуном бегемота. І все б нічого, але цей похід до зоопарку знадобився їм для того, щоб дізнатися стать їхньої майбутньої дитини.

Судячи з усього, жінка заздалегідь наповнила кавун фарбованим желе блакитного кольору (який символізує стать хлопчика) і вирішила влаштувати чоловікові сюрприз. Згодувавши кавун тварині, вона викликала у нього справжнє захоплення. Ось тільки користувачі соцмережі назвали ідею гіршим способом дізнатися стать дитини.

На кадрах видно, як чоловік кидає кавун прямо в пащу бегемота. Тварина розкушує його, а зсередини виливається блакитне желе. Так майбутній батько дізнався, що незабаром дружина народить йому сина.

"Так!" - голосно вигукнув він на відео і тут же обійняв дружину. Користувачі, звичайно ж пораділи за пару, але ось по відношенню до тварин порахували вчинок відверто дурним.

"Я знайшла його. Найгірший спосіб дізнатися стать майбутньої дитини", - написала одна з користувачок Twitter.

  • Хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою 

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити