Лайм

Подружжя замовило в інтернеті одяг, а отримало партію екстазі на 500 тис. євро

Розкривши упаковку, одержувачі вирішили, що помилково отримали декоративні камінчики

58-річна мешканка Лінца (Австрія) та її чоловік залишилися дещо здивованими, коли в всередині посилки нібито голландського інтернет-магазину знайшли не одяг, а майже 25 тыс. старанно запакованих таблеток екстазі.

Як пише CNN, жінка взагалі прийняла таблетки за декоративні камінчики, а от її чоловік запідозрив щось недобре і одразу ж повернув коробку на поштове відділення. Ні ті, ні інші на той момент не підозрювали, що її вміст тягне на суму близько 500 тис. євро.

За фактом помилки місцева поліція почала розслідування і встановила, що упаковка призначалася для одержувача у Шотландії. Яким чином вона опинилася в Австрії - не відомо.

24 800 пігулок оцінили у 500 тис. євро (13,2 млн грн). Влада Шотландії повідомили, що ймовірна вартість такої партії в Великобританії складає близько 165 тис. фунтів і також підключилися до розслідування.

  • Читайте також на The Lime, як хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси