Лайм

Шоколадний бісквітний торт за годину: простий рецепт смачного десерту

Як легко і швидко приготувати розкішну смакоту

Торт - обов'язковий атрибут будь-якого святкового столу. Багатьом здається, що приготувати його самостійно досить важко. Однак, це зовсім не так.

Щоб зробити смачний і красивий торт своїми руками потрібно всього лише виконати кілька простих кроків. З цим завданням впораються не тільки професіонали-кондитери, а й будь-який бажаючий. Важливо тільки чітко дотримуватися пропорції і слідувати рецептом.

Для приготування торта нам будуть потрібні прості інгредієнти: борошно (375 г), цукор (400 г), какао-порошок (50 г), розпушувач для тіста (2 ч. л.), рослинне масло (235 мл), ванільний цукор (10 г), сіль (щіпка). Для крему: вода (300 мл), какао (5 ст. л.), цукрова пудра (250 г), борошно пшеничне (60 г), тертий шоколад (для прикраси).

Крок 1: Змішати всі сухі інгредієнти. У миску всипати цукор, какао, борошно, сіль, розпушувач, ванільний цукор. Все це ретельно перемішати.

Крок 2: Налити воду в іншу миску. У неї акуратно всипати отриману суху суміш.

Крок 3: Обережно влити рослинне масло і перемішати до однорідної маси. Можна використовувати блендер, щоб не було грудочок.

Крок 4: Вилити тісто у форму і випікати 60 хвилин при температурі 160 градусів.

Крок 5: Поки коржі печуться, готуємо простий крем. Борошно змішати з какао і цукровою пудрою, додати в суміш воду. Перемішати до розчинення грудочок. Поставити на повільний вогонь і помішуючи варити до загустіння.

Крок 6: Остудити готовий бісквіт, розрізати його на коржі.

Крок 7: Кожен корж змастити кремом, скласти торт і прикрасити його зверху тертим шоколадом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити

Читайте також

Справи покращаться: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця квітня

Гороскоп на квітень - до кінця місяця астрологи пророкують успіх, любов і покращення фінансів трьом знакам Зодіаку

Манікюр "дружини мільйонера" – найбільший тренд 2024 року: добірка ідей на весну

Як зробити трендовий манікюр під назвою голі нігті, як його по-іншому називають і чому він такий популярний серед модниць у всьому світі

Посадка капусти на розсаду: що потрібно для гарного росту і захисту від хвороб

У середині квітня капусту сіють на розсаду або на грядки під плівку - як це правильно робити, показала городниця - поради з відео