Лайм

Жінка виявила у себе рак грудей завдяки експонату в музеї

Незабаром 41-річна Бол Джилл зможе продовжити повноцінне життя

41-річна мешканка Британії Бол Джилл вирушила з родиною в один з місцевих музеїв і тим самим купила собі квиток в нове життя. У науковому "Камера-обскура і світ ілюзій" жінка виявила у себе рак грудей. У цьому їй допоміг один з експонатів з тепловізійною камерою.

Як пише The Telegraph, у власному зображенні тепловізора Джилл помітила підозрілу пляму в області грудей. Такого більше не було ні у кого з оточуючих, і жінка запідозрила недобре.

Уже вдома, погоравши сторінки мережі, Джилл з'ясувала, що тепловізор часто використовується для діагностики пухлин в організмі. Прихопивши з собою знімок, жінка вирушила до лікаря. Там підтвердили, що її останній похід до музею був як ніколи вдалим.

У грудях британки дійсно виявили пухлину і діагностували рак молочної залози. На щастя, хвороба була лише на ранній стадії і Джилл навіть вдалося уникнути хіміотерапії.

Лікарі успішно провели дві операції, в листопаді на жінку чекає ще одна. Згідно з попередніми прогнозами лікарів, вона буде останньою. Після цього Джилл зможе продовжити повноцінне життя.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Дріжджі не потрібні: рецепт паски на заквасці, яка вийде ніжною і запашною

Як у домашніх умовах приготувати ароматну паску на заквасці, щоб побалувати близьких та здивувати своїх гостей на Великдень

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень