Лайм

Чоловіка в дитинстві вдарили по голові і він перестав дорослішати: сьогодні йому 34, але в це важко повірити

Сьогодні медики лише розводять руками

Чжу Шенкаю з міста Сяньтао (Китай) сьогодні 34 роки, при цьому виглядає чоловік як дитина 12-14 років. Вся справа в тому, що ще в дитинстві він отримав травму голови і з тих пір перестав дорослішати зовні, з роками збільшувався лише його зріст. Як пише Oddity Central, бути вічно молодим добре лише на перший погляд. Така особливість має багато своїх недоліків.

Як розповів журналістам Шенкай, ще хлопчиком він грав на вулиці з однолітками. Тоді ж один з них через недбалість вдарив його каменем по голові. Рідні чоловіка пам'ятають, що на перший погляд травма не здавалася серйозною. У Чжу навіть не було крові, але через деякий час дитину стала бити лихоманка, яка тривала три доби.

Родина звернулася з сином до місцевої лікарні, де медики виявили в мозку дитини згусток крові. Хлопчика терміново прооперували і він почав одужувати. Про травму скоро забули і не згадували до моменту, коли Чжу виповнилося дев'ять років, а зовні він як і раніше залишався шестирічним малюком.

Як пізніше вдалося встановити медикам, хлопчик перестав дорослішати через пошкодження гіпофізу, який виробляє гормон росту. Минуло майже 30 років, а Чжу все ще виглядає як хлопчик - у нього не росте волосся на обличчі, голос залишився колишнім. Але найбільше чоловіка турбує те, що у нього так і не відбулося статеве дозрівання: "Мені зараз 34, а функції мого тіла такі ж, як у маленької дитини. Я не зовсім дорослий, тому не можу одружитися і завести дітей".

Медики сьогодні лише розводять руками. Схоже, молодим Чжу буде завжди: "Всі мої друзі одного дня стануть старими і зморшкуватими, а я буду вічно молодим з цим безневинним дитячим личком".

  • Жінка виявила у себе рак грудей завдяки експонату в музеї. Пізніше медики підтвердили, що її останній похід до музею був як ніколи вдалим.
  • 44-річна мешканка Британії народить 22-го дитину. Хоча ще рік тому супермама обіцяла зупинитися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси