Лайм

Рецепт шаурми по-домашньому: як зробити популярний фастфуд смачніше і корисніше

Як приготувати шаурму вдома

Ароматна, смачна і ситна східна шаурма давно стала знаменитою в наших краях. А все завдяки тому, що вона може замінити собою повноцінний обід, хоча її приготування займає зовсім небагато часу.

Як же приготувати шаурму по-домашньому, щоб вона була не тільки смачною, але й корисною? Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти: філе куряче (2 шт.), лаваш (8 шт.), огірок (3 шт.), морква корейська (50 г), капуста (100 г), сир (150 г), майонез ( 150 г), сметана (150 г), часник (2 зубчики), приправа "Каррі" (1 пакетик), кріп (за смаком).

Крок 1: Капусту, огірки і кріп помити і дрібно нарізати. Сир натерти на тертці.

Крок 2: Філе відварити в підсоленій воді і дрібно порізати, потім трохи обсмажити на сковороді без масла, щоб м'ясо стало більш сухим.

Крок 3: Змішати майонез і сметану, дрібно нарізати або розчавити часник, додати спеції "Каррі" (близько щіпки), все ретельно перемішати.

Крок 4: Розкласти лист лаваша, покласти потроху всіх інгредієнтів з одного краю або по центру, зверху полити соусом і загорнути в рол.

Крок 5: Обсмажити на сковороді без масла з усіх боків. Шаурма готова! Залишилося тільки полити її соусом і подати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї