Ароматна, смачна і ситна східна шаурма давно стала знаменитою в наших краях. А все завдяки тому, що вона може замінити собою повноцінний обід, хоча її приготування займає зовсім небагато часу.
Як же приготувати шаурму по-домашньому, щоб вона була не тільки смачною, але й корисною? Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти: філе куряче (2 шт.), лаваш (8 шт.), огірок (3 шт.), морква корейська (50 г), капуста (100 г), сир (150 г), майонез ( 150 г), сметана (150 г), часник (2 зубчики), приправа "Каррі" (1 пакетик), кріп (за смаком).
Крок 1: Капусту, огірки і кріп помити і дрібно нарізати. Сир натерти на тертці.
Крок 2: Філе відварити в підсоленій воді і дрібно порізати, потім трохи обсмажити на сковороді без масла, щоб м'ясо стало більш сухим.
Крок 3: Змішати майонез і сметану, дрібно нарізати або розчавити часник, додати спеції "Каррі" (близько щіпки), все ретельно перемішати.
Крок 4: Розкласти лист лаваша, покласти потроху всіх інгредієнтів з одного краю або по центру, зверху полити соусом і загорнути в рол.
Крок 5: Обсмажити на сковороді без масла з усіх боків. Шаурма готова! Залишилося тільки полити її соусом і подати до столу.
- Також читайте на The Lime рецепт домашніх рогаликів з начинкою. Цей смачний десерт точно обрадує ваших гостей.
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачний грибний суп за 30 хвилин.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.