Лайм

Скуповуємося не тільки на "АліЕкспресс": кращі онлайн-магазини до Чорної п'ятниці-2019

Де знайти найкращі знижки в мережі

Зовсім скоро почнеться грандіозний щорічний розпродаж - Чорна п'ятниця. У цій акції бере участь багато різних магазинів. І найцікавіше те, що в цей період можна купити найрізноманітніші товари зі знижкою 20, 30, 50 або навіть 70 відсотків. Де знайти кращі пропозиції інтернет-магазинів? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Чорна п'ятниця 2019 починається 25 листопада і триває на початку наступного місяця. За цей час можна встигнути купити чимало корисного за дуже приємними цінами. Якщо знати, де шукати.

Техніку за приємною ціною можна купити на сайтах магазинів "Алло", "Фокстрот", "Ельдорадо", "Цитрус", Rozetka, Comfy, "ТехноЕж". Якщо вас цікавлять одяг або взуття, хороші акції плануються у Lamoda, Kasta, Answear, H&M.

Косметику та парфумерію зі знижкою можна придбати в інтернет-магазинах Parfums.ua, Joko Blend, Mint, Parfum City, PurPur Beauty Shop, Amore Shop.

Якщо вам потрібні товари для дітей, їх пропонують недорого купити в "Агусік", Montessori shop, KidButik, Babyhit, "Ручки и Штучки". Ну а меблі і товари для дому ви знайдете на сайтах Dybok, Mebelok, WeLoveMebel, Taburetka, AMF, "Епіцентр", Jysk, Dormeo, WeMart, K-Home.

Також багато магазинів в Україні пропонують купити зі знижкою товари для авто, аксесуари, засоби гігієни, іграшки, гаджети або навіть сертифікати на медичні процедури.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки