Лайм

Колишній співробітник McDonald's раптом зважився на зізнання і став новим героєм соцмереж

Тисячі користувачів мережі шлють хлопцеві слова та меми подяки

Канадський блогер Коди Бондарчук за минулі вихідні став справжнім героєм соцмереж. Про хлопця пишуть ЗМІ та його колеги по цеху, тисячі користувачів шлють йому меми подяки. А вся справа в тому, що хлопець раптом зізнався в Twitter, що раніше працював у McDonald's і завжди таємно додавав клієнтам 11-й наггетс.

З 16 листопада твіт Бондарчука зібрав понад 800 тисяч лайків. У коментарях користувачі повально дякують хлопцеві та називають його героєм. Всього під постом зібралося понад 14 тис. коментарів. Бондарчук, судячи з усього, і сам не очікував, що його пост викличе такий ажіотаж і незабаром жартома змінив свій статус на "Робін Гуд світу наггетсів".

У коментарях до посту один з фоловерів Бондарчука поцікавився, як багато наггетсів той подарував гостям закладу за роки роботи в ньому. Хлопець зізнався, що не знає точної кількості, але одного разу порахував, що заборгував McDonald's близько $1600.

На запитання, чи доводилося хлопцеві чути подяку за додатковий шматочок курки, він розповів, що працював в основному на стійці "МакАвто" ("МакДрайв"), тому клієнти могли помітити бонус лише з часом: "Але я хочу сподіватися, що коли вони помічали додатковий наггетс, то трохи посміхалися".

  • Читайте також на The Lime, як хлопець попросив у ефірі грошей на пиво, а в підсумку зібрав 1 млн доларів для дитячої лікарні.
  • Користувачі соцмереж активно обговорюють героїчні вчинки хлопця з США, який не просто так одягнув костюм Бетмена. В образі супергероя коміксів DC він рятує бездомних тварин і тішить мережу кумедними фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси