Лайм

Оголені студенти-ветеринари знялися з вівцями для календаря і розгнівали веганів

Вівцям не було боляче, але активісти все одно визнали фото "неетичним"

Директору Королівського ветеринарного коледжу в Великобританії довелося вибачатися після того, як його студенти знялися для благодійного "голого" календаря з перевернутими вівцями. Про це пише видання The Guardian.

На фотографії, яка розгнівала веганів-активістів, зображені семеро студентів-випускників, які тримають перед собою живих овець.

За даними Британської ветеринарної асоціації великої рогатої худоби (BCVA), техніка, яку студенти використовували для утримання тварин, називається перекиданням і є стандартною для тваринництва.

Перекидання дозволяє ветеринарам досліджувати ноги та інші частини тіла овець. BCVA повідомляє, що перекидання овець визнано безпечним і безболісним для тварин. Однак Ветеринарна мережа веганів (VVN) назвала фотографію дуже тривожною, а деякі студенти після її публікації отримали непристойні і загрозливі коментарі.

Директор коледжу, Стюарт Рейд, вибачився перед тими, хто образився на зображення, але сказав, що не допустить переслідувань і погроз, спрямованих на студентів. Він також заявив, що засвоїв уроки про "необхідність розуміти мінливий світ".

У коледжі повідомили, що календар все ж буде опублікований, але з нього приберуть "етично оспорюване" зображення.

  • Вчені знайшли точну формулу розрахунку віку собак - все куди складніше, ніж ми думали. Але фахівцям все ж вдалося провести паралелі між віком собак і людей.
  • Королева Єлизавета II тримала собак породи коргі майже 80 років і стежила, щоб у них було найкраще меню. Кухар розповів, чим харчувалися самі розпещені вихованці Британії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Коли помідори необхідно пікірувати і як це правильно робити: відео

Коли розсада помідорів потребує пікірування, у які ємності пересаджувати рослини, як це правильно робити - поради городниці з відео

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси