Лайм

Пожежні врятували наречену і епічно доставили її на весілля: фото

Джулі Горман з Каліфорнії довелося змінити весільний лімузин на пожежну машину

Наречена з Каліфорнії Джулі Горман їхала на весілля в святковому лімузині, але застрягла в заторі через ДТП. Дівчині пощастило, що поруч опинилися чуйні пожежні, які з помпою доставили її на свято і розповіли про рятувальну операцію в своєму Instagram.

Аварія, через яку автомобіль Горман опинився в заторі, сталася в непогожий дощовий день. Аби не спізнитися, Джулі перевзулася в гумові чоботи і відправилася на церемонію пішки. Саме тоді пожежники, які були поблизу через аварію, помітили наречену і поцікавилися, чи можуть вони їй допомогти.

"Ви ніколи не знаєте, з чим зіткнетеся, працюючи понаднормово в окрузі. Бригада E69 була на місці ДТП, що заблокувало обидві смуги руху на бульварі Топанга. Розчищуючи місце події, вони помітили, що майбутня місіс Горман і дві її подружки йдуть по узбіччю дороги, підіймаючи сукні з бруду. Капітан з цікавості запитав, чи можуть вони допомогти. Дівчата пояснили, що їхній лімузин застряг в пробці, і вони спізнюються на весілля. Без поспіху наречену і її подружок завантажили в пожежну машину і супроводили на місце проведення весілля як раз в останній момент. Вони навіть включили проблискові маячки, коли прибули на місце", - йдеться в Instagram LA County Firefighters.

Кілька тижнів потому вдячна Джулі відправила фотографію в пожежну частину, подякувавши пожежним, які допомогли їй уникнути катастрофи в її важливий день. На фотографії щаслива дружина написала: "Спасибі за порятунок нашого весілля".

  • Жінка підібрала з вулиці дику тварину, яку прийняла за звичайне кошеня. А ви б розпізнали в цьому малюку пуму?
  • Чоловік отримав у спадок старий чайник і вирішив не викидати - це рішення було доленосним. Сувенір виявився унікальною реліквією, яку роками символічно передавали з родини в родину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: весілля

Читайте також

Фліртують з кожним зустрічним: які знаки Зодіаку вважають найбільш кокетливими

Близнюки, Терези, Скорпіони, Стрільці вміють добре фліртувати - астрологи пояснили, в чому особливості їхнього характеру

Які добрива вносити в ґрунт при висаджуванні картоплі, щоб отримати гарний врожай

Які добрива можна внести безпосередньо під час висадки бульб у землю, що таке нітроамофоска, а також як її використовувати

Шоколадні гнізда – оригінальна прикраса для пасок: як зробити солодкий великодній декор

Як в домашніх умовах зробити шоколадний декор для пасок у вигляді гнізд, щоб гарно прикрасити традиційну великодню випічку