Лайм

Легкий і ситний сніданок за 15 хвилин: 3 корисних рецепти для робочого дня

Що корисного і простого з'їсти вранці

Сніданок - дуже важливий прийом їжі, і пропускати його категорично не рекомендується. Але чим поснідати, щоб це було корисно, смачно і не вимагало тривалого приготування? Ми підібрали для вас кілька найцікавіших варіантів.

Варіант 1: тости. Для приготування корисних тостів вам знадобиться зерновий хліб, овочі на ваш смак (помідори, листя салату, авокадо, солодкий перець, огірки, капуста, терта морква), вершкове масло або плавлений сир, нежирне м'ясо, твердий сир, яйця або риба. Тости слід трохи підігріти на сухій сковороді, потім змастити і покласти зверху начинку. Прикрасити сніданок можна тертим сиром або дрібно нарізаною зеленню.

Варіант 2: корисні млинці. Головною їх особливістю є те, що смак залишається відмінним і яскравим, а ось звичайні інгредієнти замінюються корисними. Наприклад, замість борошна можна використовувати перемелені вівсянку. Також замість цукру і борошна ідеально підійде порошковий протеїн.

Один із способів приготування таких млинців: змішати 2 яйця, половину мірної ложки протеїну і 150 мілілітрів молока. Збити тісто міксером і виливати на гарячу сковороду невеликими порціями. До речі, смажити млинці можна на кокосовій олії. Це подарує страві неповторний десертний аромат.

Варіант 3: ситний омлет "Піца". Вам знадобляться 2 яйця, трохи нежирного молока, варена куряча грудка або інше м'ясо (його потрібно нарізати на дрібні шматочки), соєвий соус, трохи оливок або маслин (їх слід нарізати кружечками), нарізані помідори і гриби, тертий сир, спеції.

Яйця змішати з молоком і збити міксером. Додати начинку і спеції, все ретельно перемішати і вилити на гарячу сковороду. Готувати під кришкою 5-10 хвилин на невеликому вогні. Потім посипати тертим сиром і подавати до столу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні