Лайм

Батько зняв, як акула збила його 7-річного сина з дошки для серфінгу: фото і відео

Родині дивом вдалося уникнути нападу акули

Шон Мур і його 7-річний син Чендлер вирушили займатися серфінгом на пляж Нью-Смірна у Флориді, коли дитину раптово збило з дошки щось, що родина ідентифікувала як велику рибу. Але переглянувши відео з камери на дошці, батько виявив, що насправді з води на Чендлера вистрибнула акула, пише видання People.

На кадрах видно, як Чендлер впевнено стоїть на дошці, перш ніж помітити морську тварину і налякано зістрибнути з дошки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Shaun Moore (@shaunmoore)

"Як батько, я, звичайно, занепокоївся: "Що, чорт візьми, могло трапитися?" Але, на щастя, нам не потрібно хвилюватися про це зараз", - розповів чоловік журналістам.

Шон Мур сказав, що вони з сином перебували у воді близько 15 хвилин, коли стався інцидент з акулою. Він помітив, як дитина ніяково впала з дошки і запитав, що сталося. Той відповів, що побачив рибу, а потім щось вдарило його і збило з дошки.

"Але ми продовжували займатися серфінгом. Ми нічого не запідозрили, і не виходили з води ще хвилин 15", - сказав чоловік.

На дошці дитини була встановлена камера, і коли сім'я повернулася на пляж, Шон завантажив відзнятий матеріал на телефон і опублікував в Instagram. Дехто з друзів Шона звернув увагу на акулу, і лише тоді він усвідомив, що сталося з його сином.

"Чорт забирай, ми ухилилися від кулі, - з полегшенням каже Мур. - Нам дуже пощастило, що Чендлеру не довелося накладати шви або щось в цьому роді. Для нас двох це в перший раз".

"Я думав, що це була просто риба, яка вдарила мене. Я так здивувався, що це акула", - розповів 7-річний хлопчик.

Пляж, де Шон з Чендлером займалися серфінгом, часто називають "світовою столицею нападів акул". National Geographic також підтверджує це, підрахувавши, що приблизно 1 з 25 нападів акул у всьому світі відбувається на пляжі Нью-Смірна.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: тварини

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка