Лайм

Знаменита в соцмережах кішка Ліл Баб померла уві сні: ось її історія та фото

Фотографії Ліл Баб стали в мережі вірусними завдяки її незвичайній мордочці

8 річна кішка Ліл Баб, яка прославилася в соцмережах завдяки унікальній зовнішності, померла уві сні. Про це в Instagram розповів її власник Майк Брідавскій.

"Це моя перша фотографія з Баб, і наша остання спільна фотографія з нею, - написав чоловік. - Баб була веселою і повною любові, лежала в нашому ліжку в суботу ввечері, але несподівано та тихо померла уві сні".

Фото: @iamlilbub

Брідавскій ніколи не приховував, що його улюблениця страждала від агресивної інфекції кісткової тканини, але все ж не очікував, що вона піде так раптово.

"Я щиро вірю, що вона прийняла рішення покинути своє слабке тіло, щоб нашій родині не довелося приймати це важке рішення самостійно", - пише він.

Фото: @iamlilbub

Засмучений господар зізнався, що кішка Ліл Баб навчила його всьому, що він знає про безумовну любов, а також звела його з коханою дружиною Стейсі.

"Вона була постійним джерелом тепла і любові в нашому житті протягом останніх 8 років. Сказати, що наша сім'я спустошена, було б применшенням", - пише він.

Завдяки популярності Ліл Баб Майк Брідавскій зміг допомогти багатьом хворим тваринам, і безмежно вдячний їй за цю можливість.

"Вона буквально врятувала тисячі життів (як домашніх тварин, так і людей), вона допомогла створити перший національний фонд для домашніх тварин з особливими потребами, вона стала об'єктом інноваційних генетичних і біологічних досліджень, вона допомогла зібрати понад 700 000 доларів для нужденних тварин і поширювала послання про рішучість, позитив і наполегливість людям в усьому світі. І хоча моє серце абсолютно розбите її тихим відходом з планети Земля, я знаю, що її дух, магія та енергія все ще з нами, нагадують нам кожен день ставати кращими, - пише він. - Для мене велика честь, що ти обрала мене своїм господарем. Будь ласка, відвідуй всіх нас уві сні".

Фото: @iamlilbub

Ліл Баб народилася з вродженими дефектами розвитку, але стала виключно популярною в соцмережах. На її сторінку в Instagram підписані більше 2,4 млн осіб.

  • Чоловікові повернули улюбленого кота, якого він вважав давно загиблим. Роберт і його 19-річний кіт Чебон возз'єдналися через 7 років.
  • Покупці бойкотували магазин, куди перестали пускати милого кота. У Гарбуза так багато шанувальників, що представникам мережі супермаркетів Tesco довелося виступити з офіційною заявою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Можна вносити добрива прямо в лунку: чим підживити перець, щоб отримати гарний врожай

Як вибрати підходящий ґрунт для вирощування болгарського перцю, а також які натуральні добрива необхідно вносити в лунку при посадці  

М'ясна страва на Великдень-2024: як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон"

Як у домашніх умовах приготувати соковиту м'ясну страву з яловичини під назвою Біф Веллінгтон, щоб здивувати гостей на Великдень  

Незважаючи на тривожні сигнали: які знаки Зодіаку намагаються змінити свого партнера

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які у стосунках намагаються змінити своїх коханих - у списку опинилися Овни, Терези, Діви, Риби