Лайм

Чоловік збив на дорозі собаку і перелякався - тварина вижила, просто це виявився зовсім не собака

Схоже, водієві пощастило, що хижак був у стані шоку

Житель Канади Елі Бродіцкі збив на автомобілі собаку. Чоловік вирішив забрати його додому і виходити, так як видимих серйозних травм той не отримав. Однак незабаром тварину довелося віддати ветеринарам, тому що це виявився зовсім і не пес, а доволі небезпечний хижак.

Як пише CNN, звір так вміло зіграв домашнього вихованця, що спершу у водія навіть не виникло підозр, що на задньому сидінні автомобіля він везе самку койота.

Фото: edition.cnn.com

Інцидент стався ввечері. Тварина, як розповів водій, буквально кинулася на дорогу з кущів. Автомобіль вдарив його бампером і "пес" зник в кюветі. Припарковавшись, водій дістав кишеньковий ліхтарик і відправився подивитися, чи той вижив. "Я подумав, що це була німецька вівчарка чи лайка, - розповів канадець. - Вона була на диво слухняною, я навіть погладив її".

Вирішивши не залишати пса на дорозі, чоловік підібрав його і відніс на заднє сидіння свого авто. Дорогою додому він заїхав на роботу, де розповів про свою пригоду колезі. Той, оглянувши "пса", порадив товаришу негайно відвезти його до найближчої клініки.

Побоюючись, що тварина і справді могла бути хижаком, канадець більше не ризикнув сісти з нею в салон. Чоловік подзвонив до місцевого центру реабілітації диких тварин і розповів про інцидент. Незабаром за койтом приїхали фахівці.

Зараз, як пише джерело, тварина все ще перебуває в установі, а її співробітники впевнені, що вже за кілька тижнів її можна буде повернути у звичне середовище перебування.

  • Раніше жінка з Аргентини виявила, що кошеня Тіто, якого вона врятувала декількома місяцями раніше, насправді виявилося диким звіром.
  • Ну і Тіто не єдина дика тварина, яку плутають з домашньою. Нещодавно ми розповідали про те, як австралійка знайшла у дворі цуценя, але його ДНК-тест став сюрпризом для всіх.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках