Лайм

Як приготувати ліниві вареники: простий рецепт відмінної страви на вечерю

Як легко і швидко приготувати смачну страву для всієї родини

Ліниві вареники знайомі багатьом ще з раннього дитинства. Ця страва подобається багатьом не тільки через свої смакові якості, але і завдяки простому рецепту. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як швидко приготувати смачні і ароматні ліниві вареники на вечерю.

Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти: сир (450 г), борошно (140 г), яйце, цукор (2 ст. л.), сіль (щіпка).

Крок 1: Сир потрібно гарненько розім'яти виделкою, додати яйце, посолити і ретельно перемішати, щоб вийшла однорідна маса.

Крок 2: Потім в сирну суміш потрібно всипати цукор.

Крок 3: Борошно потрібно просіяти і додати в тісто. Робити це треба поступово і акуратно, щоб не було грудочок.

Крок 4: Готове тісто потрібно як слід розім'яти виделкою, щоб всі інгредієнти добре перемішалися між собою.

Крок 5: Тепер тісто для вареників потрібно ретельно замісити руками. Робити це найкраще на столі, присипаному борошном. Коли суміш буде готова, вона стане м'якою, трохи липкою і еластичною.

Крок 6: Тепер потрібно змочити руки водою, щоб тісто до них не прилипало. Від загальної маси слід відірвати невеликі частини, скачати з них ковбаски і нарізати ці ковбаски на маленькі шматочки. Якщо хочете, можна зліпити ліниві вареники різних форм.

Крок 7: Вареники потрібно варити в киплячій підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть. Зазвичай цей процес займає всього 2-3 хвилини.

Крок 8: Готову страву відразу ж можна подавати до столу зі сметаною, варенням, згущеним молоком, медом або іншими добавками на ваш смак.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні