Лайм

Чоловік прикрасив будинок до Різдва, але сусіди звинуватили його в несмаку - він відповів тролінгом красивіше

Вчинок сусідів не засмутив молодого батька, адже у нього гарне почуття гумору

Житель містечка Бриджвотер в Англії прикрасив свій будинок до Різдва, але сусіди не оцінили його старань. У своїй поштовій скриньці Біллі Морган знайшов записку, в якій сусіди настійно попросили його прибрати іграшки та гірлянди. Але чоловік виявився тим ще тролем і з відповіддю не забарився.

Як пише LadBible, напередодні свят 38-річний британець скупився іграшками та різними прикрасами, щоб оформити свій будинок. Він розвісив їх біля входу і на вікнах, але сусіди вирішили, що у Біллі Моргана занадто святковий настрій. Сказати йому про це вони не наважилися, проте підкинули до ящика колективного листа.

"Я та інші сусіди, з якими я говорив, відчуваємо, що вашої уваги у демонстрації "Різдва" занадто багато. Воно знаходиться на межі несмаку. У нас у всіх дух Різдва, але, будь ласка, зменшіть свій", - звернулися вони до Моргана. Записку підписали коротко - "Дякуємо. Сусіди".

Знахідка аж ніяк не засмутила чоловіка, адже у нього виявилося гарне почуття гумору. Трохи поміркувавши, молодий батько поїхав до магазину за додатковою різдвяною атрибутикою. Скан записки сусідів він роздрукував на великому аркуші паперу і прикріпив її до руки великого надувного ельфа, якого розмістив на найвиднішому місці свого двору.

У коментарі місцевому виданню чоловік зізнався, що не розуміє, чому сусіди так негативно поставилися до його ідеї. Подібні свята повинні зближувати людей, але ніяк не ставати причинами для сварок: "Різдво повинне бути яскравим і барвистим. Писати і залишати записки під моїми дверима - це зовсім не в дусі Різдва".

  • Раніше чоловік натрапив у Twitter на оголене фото своєї 19-річної дочки і вирішив, що кращою відповіддю буде хороший тролінг. Тепер він зірка соцмереж.
  • Дуейн "Скеля" Джонсон потролив товариша в Instagram і тепер всі думають, що актор вчетверте став батьком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Справи покращаться: астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким пощастить до кінця квітня

Гороскоп на квітень - до кінця місяця астрологи пророкують успіх, любов і покращення фінансів трьом знакам Зодіаку

Манікюр "дружини мільйонера" – найбільший тренд 2024 року: добірка ідей на весну

Як зробити трендовий манікюр під назвою голі нігті, як його по-іншому називають і чому він такий популярний серед модниць у всьому світі

Посадка капусти на розсаду: що потрібно для гарного росту і захисту від хвороб

У середині квітня капусту сіють на розсаду або на грядки під плівку - як це правильно робити, показала городниця - поради з відео