Лайм

Рецепт "королівської шуби": як урізноманітнити популярний салат на Новий рік

Як зробити улюблену страву більш оригінальною

Зовсім скоро настане Новий рік. Це час не лише подарунків і приємних зустрічей, але і смачних страв. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і без особливих зусиль приготувати знаменитий салат за абсолютно новим і незвичайним рецептом.

Отже, для приготування "королівської шуби" вам знадобляться наступні інгредієнти: червона риба слабосолона або копчена (400 г), огірок (1 великий), буряк (2 маленьких), морква (2 середніх), картопля (4 шт.), велика цибулина , майонез (для заправки), сіль, перець (за смаком), зелень (для прикраси).

Крок 1: картоплю, буряк і моркву потрібно відварити в злегка підсоленій воді. Важливо варити буряк окремо від інших овочів, щоб він їх не пофарбував.

Крок 2: Коли овочі зваряться, потрібно їх почистити, остудити і нарізати кубиками.

Крок 3: Рибу слід промити, промокнути паперовою серветкою, ретельно видалити всі кістки і також нарізати на кубики.

Крок 4: Огірок потрібно почистити від шкірки і натерти на тертці. Те ж саме треба зробити з вареним буряком, морквою і картоплею.

Крок 5: Додати в буряк трохи рослинного масла і перемішати.

Крок 6: Цибулю почистити і дрібно нарізати.

Крок 7: Починаємо збирати салат. Спочатку робимо шар риби, потім йдуть огірок, картопля, майонез, цибуля, морква, знову майонез, буряк, і знову майонез.

Крок 8: Готовий салат прибираємо в холодильник на 40 хвилин, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Також можна додати в якості декорації часточки лимона.


Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні