Лайм

Ролик з Гаррісоном Фордом очолив топ-10 найпопулярнішої креативної реклами на YouTube

В інших рекламних роликах з'являються Том Холланд, Джефф Бріджес, Сара Джессіка Паркер та інші зірки

YouTube опублікував щорічний рейтинг найбільш популярних рекламних роликів, і 6 із 10 лідерів були створені для Супербоула LIII - фінальної гри за звання чемпіона Національної футбольної ліги США. Інвестиції в дорогу рекламу не були марними, оскільки глядачі продовжували дивитися креативні відео до кінця року.

На першому місці опинилася реклама Amazon, в якій пес Харрісона Форда в розумному нашийнику з підтримкою віртуального асистента Alexa замовляє їжу. Також в ролику знялися Форест Уїтакер, астронавти-близнюки Марк і Скотт Келлі, актриси Ілана Глейзер і Еббі Джейкобсон.

Другу позицію зайняла реклама Hyundai, в якій актор Джейсон Бейтман в ролі ліфтера доставляє людей в різні неприємні ситуації. Автосалон Hyundai тут представлений місцем, де можна уникнути стресу.

Третє місце дісталося обговорюваної рекламі Gillette від Procter & Gamble, в якій чоловіків закликали боротися зі знущаннями, бійками, дискримінацією та сексуальними домаганнями.

На четверте місце закинуло рекламу iPhone 11, в якій популярний смартфон потрапляє в різні неприємні ситуації, але виходить із них без жодного ушкодження.

П'ятою найпопулярнішою рекламою року став ролик Bosch, в якому комічний герой описує переваги інтернету речей і підключеної до мережі побутової техніки.

Релкама чіпсів Doritos з хіп-хоп виконавцем Chance the Rapper і групою Backstreet Boy посіла шосте місце.

У рекламі Audi, яка зайняла сьоме місце, знялися зірки серії фільмів "Людина-павук" - Том Холланд і Джейкоб Баталон. У ній Пітер Паркер і його кращий друг Нед виконують свою найскладнішу місію - беруть участь в шкільному науковому ярмарку.

На восьмому місці опинилася реклама "Стелла Артуа" зі світовими зірками - Сарою Джесікою Паркер і Джеффом Бріджесом. У ній їх знамениті персонажі Керрі Бредшоу і "Чувак" замість звичних коктейлів замовляють пиво.

Дев'яте місце займає зворушлива реклама Nike про труднощі і перемоги жінок у спорті.

Десятку лідерів замикає кумедна реклама Супербоула. У ній гравці в американський футбол перетворюють офіційний захід на матч і трощать модний ресторан.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: YouTube

Читайте також

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати

Холодник замість окрошки: як приготувати на кефірі з вареними яйцями

Як у домашніх умовах приготувати смачну холодну першу страву, щоб урізноманітнити своє звичне меню та побалувати близьких

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії