Лайм

Львів'янин заміксував нову версію пісні "Щедрий вечір" з лірою, електронікою та хором: відео

Трек записали в стінах місцевого храму св. Климентія

Музикант та скульптор зі Львова Гордій Старух презентував у мережі нову версію народної пісні "Щедрий вечір", яку виконав з електронікою та хором, акомпануючи собі на лірі та ударних.

Відео з'явилося на особистій сторінці музиканта у Facebook. "В одній українській колядці ми поєднали хор, колісну ліру, livelooping, трохи електроніки, жирний синтезаторний бас і загорнули це все у фантастичні витинанкиві мережива!" - розповів Старух.

У записі треку взяли участь вокалістки хору місцевого храму св. Климентія, в якому, до речі, і знімали відео. За їх участь музикант подякував мешканкам Львова окремо. Свій трек Гордій Старух презентував як подарунок українцям до Дня святого Миколая.

Ролик зібрав у соцмережі більше 20 тис. переглядів, сотні репостів і безліч хвалебних коментарів, в яких Гордію подякували за креативну і сильну версію знакової пісні: "Просто вау! Слухала кілька разів і ще хочеться", - вказали в одному з коментарів.

  • Раніше Тіна Кароль та солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували в мережі спільний трек "Вільна", автором якого виступила українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко).
  • Дивіться також на theLime новий містичний кліп ONUKA з важливим екологічним посилом. На химерні костюми героїв ролика пішло 15 мішків одягу, знайденої на секонд-хендах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: відео

Читайте також

Світлого Великодня: найщиріші привітання зі святом своїми словами

Як красиво привітати рідних та близьких з Великоднем 5 травня – привітання своїми словами, які можна надіслати в смс

Чому не можна викидати шкаралупу від крашанок: куди її подіти після Великодня

Чому шкаралупу від освячених у церкві яєць не можна викидати, а також куди її можна закопати і як використовувати як добриво  

Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господинь

Як та де найкраще зберігати паску, щоб вона не ввібрала в себе сторонні запахи, не стала черствою і не покрилася пліснявою