Лайм

Яким буде рік Металевого пацюка: 5 гучних прогнозів на 2020-й

Дізнайтеся, що вас чекає в новому році

Хочете дізнатися, яким буде новий 2020-й рік? Наші експерти вже підготували для вас п'ятірку найцікавіших прогнозів. Прочитайте цей матеріал, щоб знати, до чого готуватися, чого побоюватися і яких дій ні в якому разі не робити.

Почнемо з того, що колір року - білий. Він уособлює чистоту і правду. Тому в цьому році потрібно намагатися вести себе максимально чесно і відкрито. Якщо ви будете намагатися когось обдурити, робити щось підступне або підле, брехати, обманювати, хитрувати - на вас чекають невдачі. А ось до тих, хто буде вести себе гідно, навпаки, обов'язково прийде успіх.

У любовних відносинах у 2020 році настане гармонія і розуміння. Сімейні пари знайдуть спокій і стабільність, самотні люди зможуть знайти свою другу половинку. Ну а ті, кому не хочеться вплутуватися у відносини, зможуть зловити свій особистий непорушний баланс.

У новому році ні в якому разі не можна брехати, як уже говорилося раніше. Вся справа в тому, що в цей період все таємне так чи інакше стане явним. Всі обмани розкриються, тому не вдавайтеся в авантюри і інтриги, щоб не ризикувати своєю репутацією.

Також дуже важливо звертати увагу на деталі. Те, що спочатку здається зовсім незначним, пізніше може зіграти в чомусь вирішальну роль. У 2020 році не можна недооцінювати ніякі події. Особливо це стосується тих, хто працює в творчих сферах.

А ось ризикувати в цьому році варто якомога менше. Звичайно, ви можете йти на виправданий ризик, якщо серце підказує вам, що це вірний шлях. Але не забувайте ретельно обмірковувати всі деталі і все зважувати. Пам'ятайте, що щур - тварина мудра. Вона не любить поспіх і імпульсивні вчинки.

  • Раніше ми розповіли, що потрібно знати про новий 2020-й. Яким буде новий рік, що він несе за собою, як правильно його зустріти і чому потрібно уникати принтів з тваринами? Про все це ми розповімо в цій статті. Також наші експерти підготували для вас короткий астрологічний прогноз на рік білого металевого щура.
  • Після Нового року організму не завадить невелика розвантаження. Для цього ми підготували рецепт легкого та смачного супу-пюре, який швидко розбереться із зайвими кілограмами.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Щоб паска на Великдень вдалася: секрети ідеальної випічки від Лілії Цвіт

Через якісь помилки та поширені причини не піднімається тісто на паску, а випічка тріскається, западає всередину або підгоряє  

Якщо набридли джинси: який вигляд мають наймодніші штани сезону

Які фасони жіночих штанів приглянути на весняний сезон, а також з чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу 

Не кришиться і чудово фіксує декор: рецепт желатинової глазурі для пасок

Як приготувати глазур для пасок з желатином, яка не кришиться при розрізанні - простий рецепт